Nova ponuda Telenora: Puna kuća interneta!

Dodajte komentar

Šta sve može da stane u 100 GB interneta? To je dovoljno da surfujemo oko 5000 sati, preslušamo 20,000 pjesama i pošaljemo 40,000 mejlova. Upravo toliko gigabajta mjesečno Telenor nudi u okviru nove ponude – Telenor Kućnog interneta, koja odgovara i najzahtjevnijim korisnicima.

“Nakon što smo prošle godine u potpunosti modernizovali mrežu na više od 350 lokacija i 4G signalom pokrili gotovo cijelu Crnu Goru, nastavljamo da razvijamo servise koji su potrebni našim korisnicima. Osim inovirane ponude, imamo i novi komunkacioni pristup, javnosti najvidljiviji kroz slogan ,,Zamisli sve“. Želimo da pošaljemo poruku da smo okrenuti budućnosti i ostvarenju našeg cilja da korisnici osjete sve prednosti digitalizacije i inovativnih usluga“, izjavila je Sandra Štajner, generalna direktorka Telenora Crna Gora.

Od sada, internet se može koristiti kod kuće, ili u bilo kojem drugom prostoru. Tu mogućnost nudi 4G ruter, na koji se može povezati do 32 pametna uređaja. Telenor Kućni internet može se koristiti i izvan grada, u mjestima gdje ne postoji mogućnost uvođenja kablovskog interneta. Uz Telenor SIM karticu i uključivanjem rutera u struju, internet je odmah spreman za korišćenje, na bilo kom mjestu.

Korisnici imaju mogućnost i da povežu paket „Telenor Kućni internet“ sa jednim postpejd brojem.

Nova ponuda može se aktivirati uz ugovor na 12 ili 24 mjeseca. Uređaj se može kupiti i na rate, uz odgovarajuću mjesečnu pretplatu, i to po promotivnoj cijeni od 12,9 eura, tokom naredna dva mjeseca.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *