Dodajte komentar

Stigle su dobre vijesti za sve one koji su ambiciozni, samosvjesni i spremni da stalno napreduju i razvijaju svoja znanja i poslovne vještine. Počeo je sa radom karijera.me, prvi crnogorski stručni portal za razvoj karijere.

Riječ „karijera“ koristi se svakodnevno i svi imamo utisak da nam je ovaj termin poznat i jasan.

Najčešće ćemo čuti da karijera znači napredovati u poslu po pitanju veće zarade i boljih uslova rada, zatim da je karijera isto što i zaposlenje, pa čak i da se odnosi samo na neka važna i popularna zanimanja.

Građenje karijere je dugoročan i nimalo lak proces, koji zahtijeva mnogo strpljivosti, promišljenosti, ljubavi i rada.

“Glavni cilj portala www.karijera.me  je da vam omogući da ostvarite karijeru kakvu ste oduvijek željeli. On nije oglasna tabla na kojoj poslodavci tragaju za novim zaposlenima, a budući zaposleni za novim radnim mjestom. Razvoj karijere nije samo vaša lična odgovornost. To je i kompanijska odgovornost koju ne smijete prepustiti riziku, inerciji, subjektivnoj procjeni i slučajnostima na tržištu rada”, navode predstavnici kompanije HR Partners, osnivači prvog crnogorskog portala za razvoj karijere.

Vođeni činjenicom da je 70% našeg životnog doba, zapravo radno doba, bavljenje poslom koji nije za nas je unaprijed izgubljeno vrijeme.

Izgradnja karijere je proces cjeloživotnog rada na sebi i dostizanja najbolje verzije sebe.

“Karijera se planira i njome se upravlja. Svojim zalaganjem i investiranjem u razvoj karijere unaprjeđujete svoje poslovne vještine, a  podrška koju vam na tom putu nudi portal Karijera.me je Trening centar RISE UP, Centar za karijeru STEP UP, individualni i timski koučing, testovi za procjenu i mnoge druge mogućnosti”, kažu iz HR Partnersa.

Zainteresovanim kandidatima stoji na usluzi tim eksperata, konsultanata i psihologa koji su, ne samo podrška, već čvrst oslonac u dugotrajnom procesu razvoja karijere.

Poslodavcima se nudi mogućnost da pametno investiraju u postojeći kadar ili ako pak osjete potrebu za novim kadrom na srednjim ili top menadžerskim pozicijama – portal karijera.me je prvi i pravi izbor jer je usko segmentiran i sadrži isključivo profile top kandidata i stručnjaka iz brojnih oblasti.

 “Prilike i karijera se ne dešavaju same od sebe. Vi ih stvarate. Cilj i vizija ovog portala jeste da, kontinuiranom podrškom klijentima, pokaže da snaga leži u ljudima, kao i da je karijera.me kvalitetan i pouzdan partner, kojem je stalo do razvoja i profesionalnog rasta svih svojih klijenata i crnogorskog društva u cjelini”,  ističu predstavnici kompanije HR Partners.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *