Nedjeljni poslovni horoskop 24. septembar – 30. septembar

Dodajte komentar

OVAN

U ponedjeljak i utorak imaćete dosta uspeha u rješavanju nekih komplikovanih problema ili zavadi nekih članova kolektiva. Takođe, vaše retoričke sposobnosti će naići na odobravanje vaših nadređenih. Od srijede, obratite pažnju na neke detalje i ne oslanjajte se na nečija obećanja – mnoge stvari ćete morati sami da obavite. Ukoliko ste u potrezi za poslom, iskoristite priliku koja vam se javi u četvrtak ili petak. Moguće je da se radi o honorarnom, kraćem projektu, ali znanje i iskustvo koje tada budete stekli biće vam od velike koristi u buduće.

BIK

Na početku nedjelje, u svakome ćete vidjeti konkurenciju i imaćete utisak da se cijeli svijet urotio protiv vas. Umjesto da trošite energiju na ovakva razmišljanja, fokusirajte se na ono što je zaista bitno. Srijeda će biti pogodna za kreativne aktivnosti i zabavu. Tada biste mogli da se posvetite planiranju godišnjeg odmora. Ako ste se nedavno zaposlili, u četvrtak su mogući manji nesporazumi sa nekim iz kolektiva, najvjerovatnije zbog toga što se miješate u stvari koje vas se ne tiču. U petak ćete biti u mogućnosti da predvidite pojavu nekih problema i na vrijeme ih spriječite.

BLIZANCI

Ovo je pogodna nedjelja za sve pripadnike ovog horoskopskog znaka koji svoju profesiju ne doživljavaju previše ožbiljno i koji se uspješno posvećuju i ostalim aspektima života. Radna atmosfera je izuzetno prijatna, a kolektiv će imati odličnu komunikaciju. U srijedu ćete ponajmanje razmišljati o poslu, ali to neće umanjiti vašu radnu efikasnost. U petak nemojte da se opterećujete nekim glasinama ili tračevima koji stignu do vas. Ukoliko ih budete uzeli u razmatranje, vidjećete da nisu bili vrijedni ni vašeg truda, niti vremena.

RAK

Želja da se dopadnete svima iz vašeg radnog okruženja biće prilično izražena u utorak i srijedu. Umjesto toga, bolje bi bilo da se fokusirate na radne obaveze, eventualno i na očekivanja nadređenih. Srijeda je takođe odlična i za timski rad, ali potrudite se da ne budete ti koji će voditi glavnu riječ. Jedna stresna situacija tokom vikenda bi mogla negativno da utiče na vaš imunitet, pa se potrudite da unosite dovoljno tečnosti, obezbijedite dosta sna i povedete računa o ishrani. Takođe, ne dozvolite da vas nečije djetinjasto ponašanje u subotu izbaci iz takta.

LAV

Lepo upakovana spoljašnjost pomiješana sa harizmom je dobitna kombinacija za početak nedjelje koja dolazi. Ovo neće biti jednostavno, ali ako želite da pobijedite u borbi morate biti mudri i pomalo neiskreni. Sredinom nedjelje, u srijedu naročito, vaša energija će biti veoma jaka. Vodite računa da suzbijete svoju potrebu da vladate drugima. U petak ćete imati tendenciju da prebrzo donosite zaključke. Vodite rčuna da vas to ne dovede u neprijatan položaj. Budite ljubazni sa nadređenima, bez obzira na njihov stav i ponašanje.

DJEVICA

Ove nedjelje očekujte napredak. Ukoliko bude skroman i neprimetan, nemojte se razočarati i osjećati isfrustrirano. Nastavite pravcem kojim ste krenuli i uskoro ćete doživjeti primijetno poboljšanje situacije. Sredinom nedjelje budite tolerantni prema kolegama. Neka vaši lični problemi ne utiču na vaše raspoloženje na poslu. Niko nije zaslužio a trpi vašu ćudljivost, a i mogli biste povrijediti nekoga ko vam je u suštini drag. U petak na sastanku budite konkretni. Kažite manje, ali ubodite u centar. To je ključ koji će vam omogućiti da ostvarite svoje ciljeve.

VAGA

Prvi dio ove nedjelje bi mogao biti stresan kada je posao upitanju. Ne pokušavajte da nerijatne i loše okolnosti i situacije prikrijete pretvarajući se da se ništa ne dešava. Prihvatite problem zrelo i pokušajte da smislite način da ga riješite. U srijedu će vaša energija biti veoma jaka, pa ćete to vjerovatno i uspjeti. Nemojte zaboraviti da imate podršku okruženja i obratite im se za sve što vam je potrebno. Ljubaznost je ključ uspjeha u petak. Samo tako ćete se izboriti sa teškim ljudima.

ŠKORPIJA

Vaše emocije će početkom ove nedjelje biti veoma izražene. U ponedjeljak ćete, međutim, jasno znati šta želite i ništa neće moći da vas zaustavi da to ostvarite. Budite tolerantni prema neočekivanim promjenana planova i otkazivanjima sastanaka, jer u suprotnom, u srijedu bi vam nervoza mogla doći glave. Ako ste na vodećoj poziciji, priredite zaposlenima iznenađenje u vidu organizovanja nekog druženja ili zabave. Prikupićete sve simpatije. Kvalitetni međuljudski odnosi na poslu donijeće vam mir i povjerenje.

STRIJELAC

Početkom nedjelje, vjerovatno već u ponedjeljak, osjećaćete se zaglavljeno i nesposobno da se iščupate iz situacije u kojoj ste se našli. Budite strpljivi i pribrani. Koncantracija, dobar plan i posvećenost su ključ za prevazilaženje problema. U srijedu za vas počinje povoljan finansijski period. Ako ste i imali neke probleme, uskoro ćete na njih potpuno zaboraviti. Za vikend ugasite sve telefone i opustite se uz nekoga ko vas relaksira. Definitivno ste zaslužili odmor.

JARAC

Kada je posao upitanju, ovo je vrlo pozitivna i kreativna nedjelja za vas. Ostvarićete puno kontakata i uživati u poslu kojim se bavite. Vaša kreativnost i mašta će biti posebno izražene i pomoći vam da vaš posao obavite veoma produktivno. U četvrtak neka vas velika količina posla ne uplaši. Napravite kvalitetan plan i sigurno ćete sve postići kako se od vas očekuje. Za vikend, ako budete morali da radite, ne shvatajte to tragično, jer vam sleduje nagrada. Kontrolišite svoje emocije na radnom mjestu.

VODILIJA

Ovu nedjelju započinjete sa nekim negativnim osjećanjima koja će da se reflektuju na vaš profesionalni život. Bićete izuzetno isfrustrirani kada je riječ o projektima koji vam najviše znače. U utorak, pažljiv, odmjeren pristup olakšava vam da budete dio tima. Takođe, nekim nedovršenim stvarima konačno počinje da se nazire kraj. U četvrtak se potrudite da budete na usluzi vašim nadređenima u svakom momentu, jer lojalnost neće ostati nenagrađena. Neke bitne lekcije ćete naučiti u petak ili subotu. Ne oklijevajte sa novim počecima ili prezentacijom ideja koje vam se tada jave.

RIBE

Potrudite se da na samom početku nedjelje prionete na posao i posvetite se što većem broju obaveza. Elan koji vas tada bude pratio, neće dugo potrajati, zato ga pažljivo iskoristite. Na nečiju pomoć ćete moći da se oslonite u utorak i srijedu. srijeda može biti i stresna, ako budete insistirali da se cijeli svijet prilagođava vama, a ne obrnuto. Neka humor bude vaš neizostavni pratilac u situacijama koje vam crpe pozitivnu energiju. U petak je moguć flert na radnom mjestu, a subota je pogodna za neke dugoročne planove. Razmislite o kraćem odmoru.

Horoskopius.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *