Unaprijeđena ponuda Ulcinja i Velike plaže – The Long Beach Hotel Montenegro

Dodajte komentar

Uspješnu ljetnju sezonu zaključujemo otvaranjem novog hotela, koji dodatno unaprijeđuje ponudu ponovo aktuelnog najjužnijeg grada crnogorskog primorja, Ulcinja i Velike plaže. Predstavljamo The Long Beach Hotel Montenegro, smješten u hladu guste borove šume, dok goste samo nekoliko koraka dijeli od pijeska Velike plaže. Hotel predstavlja pravi izbor, čak i za ljubitelje aktivnog odmora, jer posjeduje izuzetan komfor i udobnost.

Idealna lokacija na najdužoj plaži na Jadranskoj obali, nekadašnji hotel Olympic, za sve posjetioce Ulcinja, preporučuje jedinstvenu i atraktivnu hotelsku ponudu pod novim imenom

The Long Beach Hotel Montenegro

Savršen za porodičan odmor, The Long Beach Hotel Montenegro trenutno je jedini all-inclusive hotel sa 3 zvjezdice u Crnoj Gori. Gostima je na usluzi 126 savremeno opremljenih soba, realizovanih prema potrebama gostiju – od jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih, pa sve do apartmana, a svim posjetiocima je na usluzi ljubazno osoblje. U glavnom restoranu hotela služe se raznovrsni kulinarski specijaliteti lokalne i međunarodne kuhinje. Tu je i Sabbia plažni bar i restoran već prepoznat po vrhunskim picama i sendvičima, najčešćim izborom hrane za najmlađe i tinejdžere.

U The Long Beach kafeu gosti mogu uživati u raznovrsnim koktelima, hladnom pivu ili kafi. Ovakva ponuda: glavni restoran, kafe i plažni bar, obezbjeđuje potpuni užitak svakom ljubitelju hrane bez obzira na njegove navike u ishrani. Gostima je omogućen besplatan Wi-Fi i sve prostorije su klimatizovane. Kapacitet konferencijske sale od 100 mjesta sa obezbijeđenom audio-vizuelnom opremom pogoduje organizovanju team building druženja, grupnih seminara, sastanaka i konferencija.

Svaka soba hotela The Long beach Montenegro posjeduje: terasu, queen size bed, plazma televizor, klimu, sopstveno kupatilo, mini-bar i predstavlja ugodno iznenađenje u komforu hotela sa tri zvezdice. Sobe sa bračnim krevetima su multifunkcionalne, i u njima mogu ugodno boraviti dvije odrasle osobe, a kapacitet se može proširiti dodatnom sobom, te biti savršen izbor za četiri odrasle osobe.

Ovakva ponuda obezbjeđuje porodicama, grupama prijatelja da budu blizu jedni drugima – po sistemu vrata do vrata. Duple sobe posjeduju dva odvojena kreveta uz mogućnost dodatnog kreveta na zahtjev. Jednosoban apartman sa odvojenim dnevnim boravkom i spavaćom sobom predstavlja izvanredan izbor za porodice i veće grupe gostiju. Riječ je prostoru sa više funkcija, koji u svakom trenutku obezbijeđuje mir onima, kojima je to potrebno.

Nezaboravne avanture zagarantovane su dodatnim sadržajima hotela poput: kajtsurfinga, plivanja, planinarenja, vodenog parka, fudbala, tenisa i odbojke. Hotel se nalazi na vrlo kratkoj udaljenosti od svega najboljeg što Ulcinj ima da ponudi, uključujući i predivnu Adu Bojanu, a može biti i idealna polazišna tačka za obilazak kompletne crnogorske obale i njenih gradova.

Karisma Hotels & Resorts – Generalne informacije

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojim gostima.

Karisma u svom portfoliu ima 30 hotela i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Srbiji, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *