Tvojmajstor.me – majstori svih zanata na jednom mjestu

Dodajte komentar

Novi online servis „Tvoj majstor“ omogućava korisnicima da veoma jednostavno dođu do fizičkog ili pravnog lica koje pruža usluge u oblasti građevinarstva, zanatstva, elektronike i održavanja automobila. Projekat je pokrenuo kreativni tim firme Kodo doo iz Bijelog Polja, a uz podršku Telekoma platforma je sada redizajnirana i unaprijeđena dodatnim funkcionalnostima.

„Sigurni smo da vam se makar jednom dogodilo da želite nešto da napravite ili vas je jednostavno zadesio neki kvar a vi i nijeste bili tako stručni da sami riješite problem. Potraga za dobrim majstorom može biti dug i iscrpljujuć proces, a rješenje za ovaj izazov pronaći ćete na sajtu Tvojmajstor.me koji vam donosi uštedu i vremena i novca“ – objasnili su u kompaniji “Kodo”.

U Telekomu ističu da je ideja za ovakvu vrstu servisa koji uključuje digitalne tehnologije i pomaže razvoju malog biznisa naišla na veliku podršku.

„Projekat „Tvoj majstor“ je odličan primjer kako digitalna rješenja mogu unaprijediti i olakšati svakodnevne aktivnosti naših korisnika. Osim toga, želja nam je bila da pružimo podršku razvoju malog i srednjeg biznisa. Za sve majstore, fizička i pravna lica koja svoje usluge nude preko ovog sajta, Crnogorski Telekom je pripremio posebnu ponudu – paket pod nazivom „Tvoj majstor“ koji, pored uključenih povoljnosti za pozive, sms i internet, ima i opciju informisanja o najnovijim poslovima“ – izjavio je Tihomir Nikčević, rukovodilac marketinga za poslovne korisnike u Crnogorskom Telekomu.

Na sajtu www.tvojmajstor.me možete pronaći majstora koji vam je potreban ili možete sami postaviti oglas. Da biste bili sigurni da će posao biti obavljen kako treba i da će majstor ispoštovati rokove, treba da pratite rejtinge i komentare drugih korisnika na sajtu. Nakon što posao bude obavljen, od vas se očekuje povratna informacija u smislu ocjene i komentara o radu majstora kako bi pomogli drugim korisnicima u odabiru, ali i najboljim majstorima da se istaknu.

Objavljivanje rezutata rada i rejtinga na sajtu dodatno motiviše majstore da posao obave kvalitetno, u tačno dogovoreno vrijeme i po dogovorenoj cijeni bez naknadnih troškova.

Sajt je namijenjen svim građanima Crne Gore, a kreatori ističu da je izazvao veliko interesovanje i u regionu.

TAGOVI:
Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *