U nagradnoj igri “NLB i Visa te vode u Amsterdam” uručene 132 vrijedne nagrade

U nagradnoj igri NLB Banke “NLB i Visa te vode u Amsterdam” koja je trajala od 02.07. do 01.09.2018. godine podijeljene su 122 dnevne nagrade (2×61 poklon kartica od 50 €), 9 nedjeljnih nagrada (bicikl), i jedna glavna nagrada – putovanje za dvoje u Amsterdam. Uslov za učešće je bila registracija na Viber chat NLB Banke i minimum jedna platna transakcija nekom od NLB Visa platnih kartica (osim Visa gift kartica).

Prvim danom septembra izvučene su poslednje dnevne nagrade, nedjeljna i glavna nagrada, čime je završena nagradna igra. Glavnu nagradu, putovanje za dvoje u najveći grad Holandije i prijestonicu biciklizma – Amsterdam, je osvojio Nikola Obradović.

Glavnu nagradu je ispred NLB Banke uručila Ivana Bošković, direktorica Sektora za poslovanje sa građanima.

Nagradna igra počela je u julu ove godine, a u njoj su učestvovali svi korisnici NLB Visa platnih kartica NLB Banke (osim Visa gift kartica) koji su tokom nagradne igre ostvarili makar jednu platnu transakciju u iznosu od 5 € i više, u zemlji, inostranstvu ili putem interneta, a preduslov za učešće u nagradnoj igri bila je registracija na Viber chat NLB Banke.

“U toku nagradne igre, u odnosu na isti period prethodne godine povećan je broj transakcija za 20,44%, dok je promet porastao za 11,10%. Od ukupnog broja obavljenih transakcija NLB platnim karticama, tokom 61 dana koliko je trajala nagradna igra, 80% se odnosi na plaćanja na POS terminalima. Korisnici debitnih platnih kartica su bili najaktivniji – 74% u ukupnom procentu korišćenja NLB Visa kartica. Prosječan iznos transakcije za plaćanje iznosio je 42.45 €”, saopštili su iz NLB-a.

Tokom nagradne igre je zabilježen rast broja registrovanih korisnika Viber chat-a NLB Banke. Registrovano je 415 novih korisnika ovog kanala. NLB Viber servis i virtuelni lični “bankar Ljubo” stekli su veliku popularnost, pa javni nalog NLB Banke trenutno prati preko 36.000 korisnika Viber-a.

“Pored šanse za osvajanje nagrade, plaćanjem NLB karticama, klijenti su i u toku nagradne igre mogli da koriste sve povoljnosti NLB platnih kartica – kupovinu na rate bez kamate i naknade na preko 600 prodajnih mjesta, kao i posebne popuste u visini od 5% do 20% na preko 400 prodajnih mjesta. Spisak svih dobitnika u nagradnoj igri “NLB i Visa te vode u Amsterdam!” se nalazi na stranici banke www.nlb.me. NLB Banka će i u budućnosti nastaviti da nagrađuje povjerenje svojih klijenata”, zaključili su iuz banke.

Check Also

Bivšem viceguverneru CBCG određen pritvor do 72 sata

Bivšem viceguverneru Centralne banke Crne Gore Veliboru Miloševiću koji je danas uhapšen po nalogu Specijalnog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *