U nagradnoj igri “NLB i Visa te vode u Amsterdam” uručene 132 vrijedne nagrade

Dodajte komentar

U nagradnoj igri NLB Banke “NLB i Visa te vode u Amsterdam” koja je trajala od 02.07. do 01.09.2018. godine podijeljene su 122 dnevne nagrade (2×61 poklon kartica od 50 €), 9 nedjeljnih nagrada (bicikl), i jedna glavna nagrada – putovanje za dvoje u Amsterdam. Uslov za učešće je bila registracija na Viber chat NLB Banke i minimum jedna platna transakcija nekom od NLB Visa platnih kartica (osim Visa gift kartica).

Prvim danom septembra izvučene su poslednje dnevne nagrade, nedjeljna i glavna nagrada, čime je završena nagradna igra. Glavnu nagradu, putovanje za dvoje u najveći grad Holandije i prijestonicu biciklizma – Amsterdam, je osvojio Nikola Obradović.

Glavnu nagradu je ispred NLB Banke uručila Ivana Bošković, direktorica Sektora za poslovanje sa građanima.

Nagradna igra počela je u julu ove godine, a u njoj su učestvovali svi korisnici NLB Visa platnih kartica NLB Banke (osim Visa gift kartica) koji su tokom nagradne igre ostvarili makar jednu platnu transakciju u iznosu od 5 € i više, u zemlji, inostranstvu ili putem interneta, a preduslov za učešće u nagradnoj igri bila je registracija na Viber chat NLB Banke.

“U toku nagradne igre, u odnosu na isti period prethodne godine povećan je broj transakcija za 20,44%, dok je promet porastao za 11,10%. Od ukupnog broja obavljenih transakcija NLB platnim karticama, tokom 61 dana koliko je trajala nagradna igra, 80% se odnosi na plaćanja na POS terminalima. Korisnici debitnih platnih kartica su bili najaktivniji – 74% u ukupnom procentu korišćenja NLB Visa kartica. Prosječan iznos transakcije za plaćanje iznosio je 42.45 €”, saopštili su iz NLB-a.

Tokom nagradne igre je zabilježen rast broja registrovanih korisnika Viber chat-a NLB Banke. Registrovano je 415 novih korisnika ovog kanala. NLB Viber servis i virtuelni lični “bankar Ljubo” stekli su veliku popularnost, pa javni nalog NLB Banke trenutno prati preko 36.000 korisnika Viber-a.

“Pored šanse za osvajanje nagrade, plaćanjem NLB karticama, klijenti su i u toku nagradne igre mogli da koriste sve povoljnosti NLB platnih kartica – kupovinu na rate bez kamate i naknade na preko 600 prodajnih mjesta, kao i posebne popuste u visini od 5% do 20% na preko 400 prodajnih mjesta. Spisak svih dobitnika u nagradnoj igri “NLB i Visa te vode u Amsterdam!” se nalazi na stranici banke www.nlb.me. NLB Banka će i u budućnosti nastaviti da nagrađuje povjerenje svojih klijenata”, zaključili su iuz banke.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *