Savjet za privatizaciju naložio nastavak pregovora za Mediteran

Dodajte komentar

Savjet za privatizaciju i kapitalne projekte naložio je Tenderskoj komisiji da nastavi pregovore o dugoročnom zakupu turističkog kompleksa “Mediteran” Zabljak.

Tender za turističku valorizaciju lokaliteta bivšeg vojno-tustičkog kompleksa “Mediteran” raspisan je početkom decembra 2013. godine, ali su rokovi za podnošenje ponuda više puta produžavani usljed nedostatka značajnog interesovanja investitora.

“Javni poziv objavljen je 13. septembra prošle godine i na njega se javio konzorcijum koji čine cG SKI iz Žabljaka i Baltic International Tradinga iz Estonije, sa ponudom zakupa na 30 godina i izgradnjom hotelskog rizorta kategorije pet zvjezdica, pri čemu je vrijednost ukupne investicije 5,4 miliona eura”, navedeno je u saopštenju.

Savjet je razmotrio zahtjev Hotelske grupe Budvanska rivijera za davanje saglasnosti na aneks ugovora o zajedničkom ulaganju, odnosno građenju, zaključenim sa kompanijom Euromiks trejd iz Budve, koji je dostavilo Ministarstvo održivog razvoja i turizma.

“Data je saglasnost na aneks kojim se dopunjuju odredbe ugovora u vezi sa završetkom radova na objektu A hotelskog kompleksa Crystal Riviera, tako što je rok za završetak radova pomjeren za 25. decembar”, navodi se u saopštenju Vladine Službe za odnose sa javnošću.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *