Novi Samsung Galaxy Note 9 dostupan u Telekomu

Dodajte komentar

Samsung Galaxy Note9, premium pametni telefon sa izuzetno naprednim performansama, dostupan je u Crnogorskom Telekomu. Note serija je odavno prepoznata kao serija sa najnovijim, revolucionarnim inovacijama Samsung kompanije, a novi uređaj nastavlja tu tradiciju.

“Note je uvijek bio uređaj kojim smo demonstrirali vrhunsku tehnologiju i inovativnost koja definiše našu industriju, i u tom smislu, Galaxy Note9 nije izuzetak. Dizajniran je za onaj nivo performansi, snage i inteligencije koji današnji napredni korisnici žele i koji im je potreban”, izjavio je DongJin Koh, predsjednik i generalni direktor Odsjeka za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

Samsung Galaxy Note9 ima bateriju koja traje cijeli dan, ogromni kapacitet memorije, inteligentnu olovku S Pen i najpametniju kameru do sada za savršene fotografije. Ekran od ivice do ivice (Infinity Display) je jedan od glavnih elemenata dizajna po kome je Samsung prepoznatljiv. Galaxy Note9 ima ekran od 6,4 inča koji obezbjeđuje poseban doživljaj uživanja u vizuelnim sadržajima. Gledanje video snimaka na mobilnom uređaju nikada nije ni izgledalo, ni zvučalo bolje nego na Galaxy Note9, a  YouTube je proglasio Galaxy Note9 za zlatni standard, uređaj koji može da obezbijedi najbolji doživljaj uživanja u YouTube sadržajima u svojoj klasi.

Galaxy Note9 takođe donosi iskustvo slično korišćenju PC računara pomoću Samsung DeX rješenja. Korisnici mogu da rade na prezentacijama, da uređuju fotografije, kao i da gledaju svoje omiljene serije, sve to sa svog telefona. Kada se poveže na monitor, Galaxy Note9 može da pokrene virtuelni desktop i da služi kao potpuno funkcionalan drugi ekran. Korisnik može gledati video snimke, pisati S Pen olovkom, koristiti Galaxy Note9 kao daljinski upravljač, itd.

Baterija Galaxy Note9 od 4000 mAh, najveća baterija do sada na premium Galaxy uređaju, daje ovom telefonu dovoljno snage da izdrži cjelodnevne razgovore, razmjene poruka, igranje igara i gledanje filmova. Uređaj dolazi sa dvije opcije za internu memoriju – 128 GB ili 512 GB. Uz mogućnost ubacivanja i microSD kartice, Galaxy Note9 može da ponudi i 1 TB što će korisnicima obezbijediti dovoljno mjesta za omiljene fotografije, video snimke i aplikacije.

Galaxy Note9 sadrži vrhunski 10nm procesor i podršku za najveće dostupne brzine mreža na tržištima, što omogućava direktnu reprodukciju sa interneta (striming), kao i preuzimanje sa interneta, bez usporavanja uređaja.

Kamera uređaja je jedinstvena kombinacija naprednih funkcija vještačke inteligencije i vodeći hardver. Ona dolazi sa naprednom tehnologijom za smanjenje šuma i sočivom sa dvostrukom blendom (Dual Aperture) koje se podešava svjetlosnim uslovima poput ljudskog oka. Bez obzira na osvetljenje, vrhunska kamera Galaxy Note9 uređaja daje kristalno bistar snimak.

Premium Galaxy tehnologije dio su standardne opreme Note9 uređaja: brzo bežično punjenje, IP68 otpornost na vodu i prašinu i servisi kao što su Samsung Health i Samsung Pay.

Uz Galaxy Note9, Samsung olakšava i uživanje u muzici uz pomoć svog višegodišnjeg partnera, servisa Spotify. Kroz ovo partnerstvo, Spotify postaje lako dostupan i omogućava jednostavno prenošenje i sinhronizaciju muzike, plejlista i podkastova između Galaxy Note9, pametnog sata Galaxy Watch i Samsungovih pametnih televizora.

Samsung Galaxy Note9 dostupan je crnoj i plavoj boji, a o uslovima kupovine i svim ostalim detaljima, saznajte na sajtu www.telekom.me

 Za dodatne informacije o proizvodu, posjetite: samsungmobilepress.com.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *