Četiri budvanska investitora grade 150 apartmana u Bečićima

Dodajte komentar

Budvani Branko Kažanegra i Sofija Kaluđerović kao i kompanije Casa al Mare i Stublina izgradiće u Bečićima, u blizini obale mora, apartmanski kompleks, koji se sastoji od četiri objekta, 150 apartmana.

Ukupna površina kompleksa je 14,3 hiljade kvadrata, a u okviru objekata su predviđeni bazeni i bazenske plaže.

Budvanska kompanija Casa al Mare bavi se izgradnjom stambenih i nestambenih zgrada. Osnivači ove firme su Saša Davidović i Miodrag Labović. Osnivač budvanskog preduzeća Stublina je srpsko preduzeće za promet i proizvodnju Stublina iz Stojnika.

Apartmanski objekat, koji zauzima najveći dio urbanističke parcele, smješten je u jugozapadnom i zapadnom dijelu. Poslovni prostori su organizovani u sjevernom dijelu, dok su južni projektovani kao apartmanske jedinice sa orijentacijom prema bazenu i bazenskoj plaži.

Ova etaža ima dominantnu visinu sa završnim vijencem i ozelenjenim ravnim krovom. Ovaj objekat će imati prizemlje, devet spratova, 75 apartmana i dvije podzemne etaže, u kojima će biti smještena garaža. Ukupna bruto površina ovog objekta je 4.572 kvadrata. U prizemlju će se, pored zajedničkih prostorija, nalaziti recepcija, poslovni prostori i četiri apartmana. Na prvom spratu biće devet apartmana, kao i na tipskim etažama od drugog do sedmog sprata.

Objekat se završava sa šest apartmana na osmoj etaži i tri na devetoj. U okviru objekta će se nalaziti 83 garažna mjesta.

Drugi apartmanski objekat će imati 24 apartmana, prizemlje i šest spratova i dva nivoa podzemnih garaža, sa 26 garažnih mjesta. Ukupna bruto površina ovog objekta je 1.480,68 kvadrata.

Pored ugostiteljskog sadržaja i recepcije, koji su orjentisani prema prilaznom putu, prizemlje sadrži i tri apartmana orjentisana prema bazenu i susjednom objektu C. Na naredne tri etaže se nalaze po četiri apartmana, a na zadnje tri po tri apartmanske jedinice. Kao i kod susjednih objekata, bazen i bazenska plaža je za 1,2 metra spuštena u odnosu na kotu prizemlja.

U okviru trećeg objekta biće osam apartmana, podzemna garaža, prizemlje i četiri sprata. Objekat će imati devet garažnih mjesta, a ukupna bruto površina ovog objekta je 567,7 kvadrata.

Četvrti apartmanski objekat će imati dvije podzemne etaže, prizemlje i osam spratova. Imaće 43 apartmana i 48 parking mjesta. Ukupna površina ovog objekta je 3.279 kvadrata.

Sa južne strane se nalazi bazen trapezoidnog oblika koji je u nivou prizemlja, kao i na koti prizemlja i bazena susjednog objekta C. U prizemlju je ulaz u objekat sa recepcijom, kafe-restoran sa malom kuhinjom i barom, dok se na prvom, drugom i trećem spratu nalazi po sedam apartmana.

Na četvrtom, petom i šestom su po šest apartmana, a na sedmom i osmom po dva apartmana. Svi apartmani imaju terase sa pogledom na more. Na bočnim apartmanima djelovi terasa su pokriveni zelenilom. Na krovu su predviđeni solarni paneli za toplu vodu.

CdM

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *