Završena nagradna igra Pobjede: Osnovcima uručeno 100 kompleta udžbenika

Dodajte komentar

Poslije izvlačenja imena nagrađenih u nagradnoj igri”Počnite novu školsku godinu s Pobjedom” danas je dobitnicima svečano uručeno 100 kompleta udžbenika za osnovnu školu.

Ovom akcijom Pobjede, koja je realizovana u saradnji sa Hipotekarnom bankom i Ideom, a pod pokroviteljstvom Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva (ZUNS-a) značajno je rasterećen budžet 100 porodica u Crnoj Gori.

Nagradna igra počela je 23. jula, a Pobjeda je danas nagradila 100 vjernih čitalaca, koji su sakupljali kupone sa naslovne strane ovog lista.

U ime glavnog sponzora, Hipotekarne banke, izvršni direktor za poslove sa fizičkim licima i napredne kanale prodaja, Nikola Špadijer, istakao je da su sa zadovoljstvom već četvrtu godinu zaredom dio jednog ovakvog projekta, i dodao da je ovo samo jedan od društveno-odgovornih aktivnosti koji Hipotekarna banka podržava.

Obrazovanje je posebno važan dio naših projekata, jer smo svjesni njegovog značaja za društvo”, kazao je on, uz želju da možda neki od okupljenih školaraca jednog dana bude bankar.

Dobitnicima je čestitala i predstavnica Idee, Natalija Musura.

Uoči početka nove školske godine, ovom akcijom značajno se rasterećuje budžet za 100 porodica u Crnoj Gori“, kazala je ona, i dodala da je ovoj kompaniji drago što su dio jednog takvog društveno-odgovornog projekta.

Predstavnik Zavoda za udžbenike i nastavna sredstva (ZUNS-a) Filip Đurišić poželio je dobitnicima puno uspjeha u školi i čestitao im početak nove školske godine.

Direktorica marketinga Pobjede, Željka Radulović, zahvalila je sponzorima i prijateljima projekta, kao i svim učesnicima ove nagradne igre.

Vjerujemo da ćemo se i naredne godine, otprilike u isto vrijeme, istim povodom ponovo družiti sa našim čitaocima”, poručila je ona osnovcima i roditeljima.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *