Akcija kompanije Domaća trgovina i Udruženja Roditelji: Da svi đaci imaju iste mogućnosti za učenje

Dodajte komentar

Bliži se početak nove školske godine i roditelji znaju koliko je potrebno novca izdvojiti za školski pribor, udžbenike i drugu školsku opremu. Porodicama koje materijalno nijesu u mogućnosti svaka pomoć u opremanju njihovog đaka je od velike koristi. Kako bi sva djeca imala iste mogućnosti za učenje kompanija  Domaća trgovina, u čijem sastavu posluju Aroma marketi i Conto diskonti, u saradnji sa Udruženjem Roditelji pokrenula je akciju doniranja školskog pribora. U svim Aroma marketima do 15. septembra prilikom kupovine bilo kog školskog artikla odvaja se 5 centi za donaciju tako da se i  potrošači mogu pridružiti akciji.

„Pored brojnih aktivnosti pomoći socijalno ugroženim porodicama, posebnu pažnju posvjećujemo podršci u obrazovanju djece jer vjerujemo da moraju imati iste mogućnosti kao njihovi drugari. Veliki broj ovih mališana dolazi tokom cijele godine kod nas i uči sa našim volonterima pa želimo da im pomognemo da spremni krenu u novu školsku godinu. Naravno, bez pomoći donatora ne bismo uspjeli, tako da nam je veoma drago što je renomirana domaća kompanija, kao što je Domaća trgovina, prepoznala značaj naših aktivnosti i podržala akciju “Podijelimo, jer zajedno možemo više”. Od prikupljenih sredstava u Aroma marketima, obradovaćemo veliki broj đaka novim sveskama, bojicama, torbama i školskim priborom“, saopštili su iz Udruženja Roditelji.

„Naša želja je da djeci omogućimo lijep početak školske godine, da uživaju u učenju i igri sa svojim drugarima i učiteljima, a roditeljima da budemo podrška u što boljoj pripremi đaka za školu. Zadovoljstvo nam je da učestvujemo u društveno odgovornim akcijama, a tu posebno mislimo na projekte koji su usmjereni ka dobrobiti djece. Ujedno, vođeni ovom sjajnom inicijativom i za sve đake prvake naših kolega iz kompanije smo obezbijedili školski pribor“,  saopštili su iz kompanije Domaća trgovina.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *