Sve povoljnosti prepaid ponude Crnogorskog Telekoma

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom je ovog ljeta uveo brojne povoljnosti za prepaid korisnike, koji omogućavaju više resursa, opušteniju komunikaciju i surfovanje, ne samo u Crnoj Gori, već i u brojnim zemljama širom svijeta.

Svi korisnici Telekom prepaid paketa imaju pravo na besplatnu aktivaciju Viber i WhatsApp aplikacija sa mjesec dana validnosti i zaštićeni su od neželjene potrošnje interneta. Novi korisnici Telekom prepaid paketa dobijaju prvu besplatnu aktivaciju Monster Mix 30, koja uključuje neograničene pozive i poruke u mreži i 2GB interneta, sa validnošću od 30 dana.

Dodatno, svakog vikenda korisnika čeka iznenađenje u vidu dupliranih resursa za neku od opcija. Ovog vikenda duplo više resursa će imati opcija internet 7 i korisnik umjesto 3GB dobija 6GB sa 7 dana validnosti po cijeni 2.95 eura. Ponuda važi za aktivacije od petka do nedjelje veče.

Monster opcije omogućavaju korisnicima značajno povoljnije cijene od standardnih, a moguće ih je aktivirati kroz Telekom ME aplikaciju ili Super Meni *111#. Uz aktivaciju bilo koje 15-dnevne ili 30-dnevne Monster opcije, korisnik na poklon dobija super torbicu, koju može preuzeti u najbližem T-Centru.

“Podsjećamo da su za povoljniji internet u romingu za prepaid korisnike dostupni Telekom roming dodaci „Travel&Surf 4G“, koji važe u 18 zemalja. Pored postojećih 15 (VIP Srbija, Cosmote Grčka, Telenor Bugarska, Telekom Njemačka, Telekom Mađarska, Telekom Hrvatska, Telekom Slovačka, Telekom Rumunija, T-Mobile Austrija, T-Mobile Poljska, T-Mobile Holandija, T-Mobile Češka, Everything Everywhere Velika Britanija, T-Mobile SAD, Telekom Makedonija), dodaci su dostupni i u 3 nove mreže (Telekom.al Albanija,  HT ERONET Bosna i Hercegovina i TIM Italija)”, saopštili su iz Telekoma.

Pored toga, uvedene su i VIP roming karte za opuštenu komunikaciju i surfovanje tokom boravka u Srbiji. Korisnicima su na raspolaganju opcije sa 3, 7 i 15 dana validnosti, ali i specijalna godišnja karta koju mogu aktivirati po promotivnoj cijeni od 19.90EUR do kraja avgusta, i dobijaju 500 min za razgovore i 5GB interneta, sa 12 mjeseci validnosti.

Više informacija o prepaid ponudi korisnici mogu dobiti pozivom na broj 1500, u T-Centrima i na sajtu www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *