Poezija na Bjelasici – humanitarno veče za Tijanu Kasalicu

Dodajte komentar

U subotu 18. avgusta sa početkom u 18h u restoranu Viline Vode na Bjelasici održaće se humanitarno Veče poezije. Na programu je, sem čitanja vlastite i tuđe poezije, nastup mlade i talentovane Lane Bojanić.

Novac koji se prikupi biće uplaćen na račun trogodišnje Tijane Kasalice koja ima cerebralnu paralizu i trenutno se nalazi u Turskoj na liječenju matičnim ćelijama. Ipak, za završnu fazu liječenja i dalje nedostaje izvjesna suma, a to je u ovom trenutku 2012 evra.

Inicijator događaja je Jelena Šćepanović, sugrađanka koja je i u prethodnom periodu organizovala koncert na Skalinama (na kom je nastupilo 10 izvođača), kao i humanitarnu utakmicu u saradnji sa Klubom malog fudbala Zabjelo. Osim toga, svakodnevno od početka jula apeluje na društvenim mrežama da se u što većem broju šalju poruke sadržaja 18 na 14543, što je inače dodatni način da se djevojčici prikupe nedostajuća sredstva jer svaka poruka poslata na ovaj broj vrijedi 1 evro. Osim toga, novac se može uplatiti na žiro račun čiji je broj 520-14714-68. 

Pozivamo vas da dođete da u što većem broju zajedničkim snagama podržimo ovaj događaj i usput uživamo u poeziji i dobroj muzici.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *