“Vektri Jakić” plijene imovinu

Dodajte komentar
Vektra Jakić

Vektra Jakić, vlasništvo Dragana Brkovića, mogla bi uskoro da ostane i bez trećeg kamiona, nakon što je sudski izvršitelj popisao jedno od vozila kompanije, zbog neizmirivanja obaveza radnicima.

Nedavno su zbog dugovvanja prema radnicima, a po osnovu pravosnažnih sudskih presuda, sudski izvršitelji prodali dva Brkovićeva kamiona marke MAN sa prikolicama za oko 60.000 eura. Od tog novca izmiren je veći dio dugovanja za oko 35 radnika.

Ostalo je neizmireno još dvadesetak hiljada, pa su sudski izvršitelji ponovo bili primorani da popisu jedan od Brkovićevih kamiona, koji će se naći na licitaciji, ukoliko ne izmiri dugovanja.

Izvršitelji su angaživali vještaka koji treba da procijeni vrijednost kamiona, ali mu iz Kompanije Vektra Jakić još ni jesu dozvolili da to uradi. Ukoliko i dalje ne budu dozvoljavali vještaku da obavi svoj posao, sudski izvritelji biće primorani da traže asistenciju policije.

Pravosnažne presude protiv Vektre Jakić svakodnevno stižu u kancelariju pljevaljskih izvršitelja tako da se može očekivati da će u narednom periodu, ukoliko ne bude izmirivao obaveze, Brkovićeva firma ostati bez druge imovine.

(Opširnije u Vijestima)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *