Prvi put u Crnoj Gori izašla mapa pravoslavnih manastira i hramova

Dodajte komentar

Istorija Crne Gore podarila nam je nevjerovatno veliki broj kulturno istorisjkih spomenika sa kojima, na žalost, veliki dio naših građana nije ni upoznat. Međutim, agencija Gondor doo iz Podgorice dizajnirala je i štampala detaljnu mapu na kojoj su ucrtani svi pravoslavni manastiri i hramovi, kao i veliki broj najznačajnijih crkava.

Projekat izrade mape je, kako kažu u Gondoru, bio dugotrajan ali je to rezultiralo proizvodom koji je jedinstven na našem tržištu. Ova mapa jedan je od najinovativnijih proizvoda iz turistzičke ponude, a njena preciznost i prateći tekstovi korisniku nude izvrstan pregled svih pravoslavnih bogomolja u Crnoj Gori.

Da je riječ o ozbiljnom projektu i mapi na koju se zaista možete osloniti kada želite pronaći neki manastir, hram i crkvu ili saznati nešto više o njima, govori i činjenica da je mapa ima blagoslov Mitropolije crnogorsko-primorske i lično Mitropolita Amfilohija.

Mapa je štampana na srpspkom, engleskom i ruskom jeziku, a može se naći i u slobodnoj prodaji – uglavnom kao dio ponude manastirskih suvenirnica, ali i u svim prodajnim mjestima Pošte Crne Gore.

(PROMO)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *