Svetoslav Atanasov na čelu Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora

Dodajte komentar

Svetoslav Atanasov imenovan je na poziciju generalnog direktora kompanije Coca-Cola HBC Srbija i Crna Gora. Na čelo kompanije dolazi sa mjesta generalnog direktora Coca-Cola HBC Bugarska, funkcije koju je obavljao od 2014. godine.

“Svoju bogatu karijeru u kompaniji započeo je 1999. godine, u okviru programa prakse i ubrzo dobija posao u marketing timu. Od 2006. godine bio je na nekoliko ključnih pozicija u sektorima prodaje i marketinga, a od 2010. je zadužen i za saradnju sa ključnim kupcima. Ubrzo preuzima funkciju menadžera prodaje za cijelu zemlju i nakon tri godine stupa na poziciju generalnog direktora. Svetoslav Atanasov će nastaviti da razvija poslovanje u Srbiji i Crnoj Gori, sa posebnim fokusom na kontinuirano usavršavanje zaposlenih, dalje osnaživanje odnosa sa kupcima i unaprjeđenje kvaliteta života u zajednici”, poručili su iz kompanije.

Prilika da vodim najuspješniji tim u okviru Coca-Cola HBC grupe je izuzetna čast i posebno me raduje što im se pridružujem u godini obilježavanja pola vijeka poslovanja u Srbiji. Siguran sam da ćemo baš u godini jubileja zajedno postaviti nove temelje za rast u narednih 50 godina. To je veliki izazov za mene, ali imajući u vidu snagu i posvećenost tima u Srbiji i Crnoj Gori koji je razvio Aleksandar Ružević, vjerujem u zajedničke uspjehe i održivi razvoj ove kompanije”, kazao je Atanasov.

Nakon postignutih poslovnih rezultata tokom tri godine na čelu kompanije Coca-Cola HBC Srbija, Aleksadar Ružević svoju karijeru nastavlja u Coca-Cola HBC Rusija. Kao novoimenovani generalni direktor najvećeg tržišta u okviru Coca-Cola HBC Grupe, koje pokriva više od 140 miliona stanovnika, Ružević će svojim znanjem i ekspertizom voditi tim od 10 000 ljudi.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *