Mastercard i NLB Banka poklanjaju

Dodajte komentar

Kompanija Mastercard i NLB Banka pripremile su poklon iznenađenja za standardna i beskontaktna plaćanja karticama na naplatnoj rampi tunela “Sozina” u periodu od 10. jula do 10. septembra 2018. godine.

Kompanija Mastercard i NLB Banka otpočinju promotivnu kampanju za sve korisnike Mastercard i Maestro kartica, uključujući i druge banke, u okviru koje će svi vozači dobijati poklon iznenađenja za standardna i beskontaktna plaćanja karticama koja obave na naplatnoj rampi tunela Sozina u Crnoj Gori.

“Drago nam je što smo se na ovom projektu udružili sa našim partnerima iz NLB Banke. Brzina, sigurnost i praktičnost koje kartična plaćanja i Mastercard beskontaktna tehnologija donose u svakodnevni život takođe unapređuju iskustvo putovanja, čineći sam put i sigurnijim i komfornijim.”, izjavila je Jelena Ristić, direktor za tržišta Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine u kompaniji Mastercard.

Svi korisnici Mastercard i Maestro kartica, u periodu kampanje, na poklon će dobiti specijalno dizajnirani osvježivač za automobil, u obliku platne kartice.

„Zajednička akcija sa Mastercard-om je lijep način da naše klijente još jednom podsjetimo na lakoću i jednostavnost prilikom plaćanja platnim karticama. U kampanju smo uključili i našeg šarmatnog Viber bankara Ljuba koji promoviše značaj odgovorne vožnje”, kazala je Jelena Vujović, generalni sekretar NLB Banke.

Kampanja sadrži elemenat društvene odgovornosti, s obzirom na to da su na svim vizuelnim rješenjima sadržane poruke koje na zanimljiv način ukazuju na potrebu za odgovornim ponašanjem u saobraćaju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *