Iza vrata BG na vodi: Kako izgledaju stanovi (foto)

Dodajte komentar

BW Residences, prva stambena zgrada u “Beogradu na vodi” je završena, a B92.net ekskluzivno donosi izgled ovog projekta iza zatvorenih vrata.

U toku je posljednje šminkanje pred useljavanje stanara, a u ovoj zgradi od dvadeset spratova ima 296 stanova – od dvosobnih do petosobnih.

Inače, svaka kula (A i B) ima po tri lifta, od toga po jedan teretni, a svi stanovi imaju terase.

Prozori sežu od poda do plafona, kako bi „pukao“ pogled na rijeku, panoramu grada, Kalemegdan…

U zgradi postoji i bazen, teretana, igraonica za djecu…Concierge je na raspolaganju stanarima za najrazličitije potrebe – od naručivanja taksija, rent-a-car i limo servisa, preko kupovine karata za avion, pa do organizovanja beauty usluga, baštovanstva, brige o kućnim ljubimcima…

Zgrada ima podzemnu garažu, a s obzirom da je cijeli Belgrade Waterfront koncipiran tako da daje prednost pješacima i biciklistima, u garaži postoji poseban prostor za odlaganje bicikala.

Stanovi su već opremljeni kuhinjskim elementima, kupatilskim ormarićima i garderoberima

„Beograd na vodi“ je projekat na milion kvadrata, sa 6.000 stanova, gde će živjeti 14.000 ljudi, dok će 12.000 ljudi raditi u tom dijelu grada.

U toku su i radovi na izgradnji tržnog centra, na 300.000 kvadrata, a uskoro kreće izgradnja velike kule, koja će biti najviša u centralnoj i ističnoj Evropi.

U septembru 2015. godine, postavljen je kamen temeljac za dvije stambene kule, čime je zvanično počela izgradnja projekta “Beograd na vodi“, vrijednog 3,5 milijardi eura.

Izvor: B92.net

Foto: B92

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *