Projekat 1000+: Prodavci moraju da dopune dokumentaciju

Dodajte komentar

Projektni odbor za projekat Hiljadu plus apeluje na fizička lica koja su ponudila svoje stanove na prodaju da dopune dokumentaciju u dijelu ličnih podataka, jer će se u suprotnom njihova ponuda smatrati nekompletnom.

Podatke je potrebno dostaviti u što kraćem roku na kontakt telefon implementacione jedinice ili i-mejl, kako bi im bili dostavljeni zahtjevi za dopunu dokumentacije piše u saopštenju objavljenom na sajtu Ministarstva održivog razvoja i turizma (MORT).

Oni su saopštili da je evaluacija ponuda investitora i fizičkih i pravnih lica ponuđača stambenih objekata od strane projektnog odbora u završnoj fazi, nakon čega slijedi utvrđivanje liste investitora koji su ispunili uslove u skladu sa javnim pozivom kao i objava liste stanova kako bi građani imali uvid u ponudu. Javni poziv za investitore i fizička i pravna lida ponuđače stambenih objekata objavljen je 27. aprila, a zatvoren 28. maja.

Od početka realizacije projekta Hiljadu plus, tj od 2011. godine, stambeno pitanje je riješilo 809 porodičnih domaćinstava, odnosno 2.149 građana.

Kamata za stambeni kredit u ovom pozivu će biti 2,99 odsto.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *