Španska Meliá Hotels International otvara hotel u Petrovcu

Dodajte komentar

Meliá Hotels International najavio je otvaranje novog hotela na jadranskoj obali Crne Gore,  koja trenutno, kako prenosi portal Hotel News Resource, doživljava turistički bum.

“Hotel će raditi pod brendom Meliá Hotels & Resorts i nalazi se u Budvi, drevnom gradu na Jadranu koji su osnovali Grci u 5. vijeku i često ga porede sa Dubrovnikom. Budva nije samo jedna od najvećih kulturnih atrakcija u zemlji, već ima i neke od najljepših plaža u Crnoj Gori, uključujući i poznate tirkizne vode Petrovca, koji će postati mjesto na kom će se i graditi hotel”, navodi se na sajtu.

Meliá Budva, kako će se zvati hotel, biće kapaciteta 114 soba, imaće bazen, privatna kupališta, dječji klub, nekoliko varijanti za ručavanje te The Level service, zapštitni znak Meliá brenda koji predstavlja “luksuzne sobe i posebne servise za turiste koji zahtijevaju premium iskustvo”.

Gabriel Escarrer, izvršni potpredsjednik i glavni izvršni direktor kompanije Meliá Hotels International, izjavio je da je za brend Meliá, otvaranje ovog hotela korak naprijed u rastu na tržištima na kojima naši brendovi imaju veliki potencijal za uvećanje vrijednosti zahvaljujući uspjehu i iskustvu u hotelijerskoj industriji s ponosom.

“Vrlo smo ponosni što ovaj prekrasni hotel dodajemo u naš portfelj i tako nastavljamo liderstvo na Mediteranu”, kazao je Escarrer.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *