UNIQA uvela novi servis za korisnike putnog zdravstvenog osiguranja – Viber prijavu štete

Dodajte komentar

Tokom prvih deset godina, koliko je prisutna na crnogorskom tržištu osiguranja, UNIQA je uspjela da kreira najkompletniju ponudu proizvoda putnih osiguranja. Kao prva i jedina osiguravajuća kuća u Crnoj Gori, UNIQA će od danas korisnicima putnog zdravstvenog osiguranja, omogućiti i Viber prijavu štete.

„Korisnici UNIQA putnog osiguranja od danas će, u slučaju iznenadne bolesti ili nezgode u inostranstvu, imati na raspolaganju i poseban Viber broj (+381 63 367 599), preko koga će sa bilo kojeg kraja Svijeta moći da pozovu Centar za pomoć na putu. Uvođenjem novog servisa, želimo da putovanje naših klijenata bude potpuno bezbrižno bez razmišljanja o potencijalnih troškovima pozivanja kontakt centra za prijavu štete“, saopšteno je iz UNIQA osiguranja.

„Uz instaliranu Viber aplikaciju na mobilnom telefonu, tabletu ili računaru i internet, klijenti mogu i na ovaj način stupiti u konktakt sa operaterima Centra za pomoć na putu, koji su dostupni 24 sata dnevno, sedam dana u nedjelji. Ukoliko dođe do iznenadne bolesti ili nezgode korisnici mogu da pozovu Centar za pomoć preko Viber, ali i fiksnog broja telefona koji im je i do sada bio na raspolaganju + 381 11 36 36 955. Klijenti se nakon poziva upućuju do najbliže zdravstvene ustanove, a UNIQA preuzima obavezu direktnog plaćanja bolnici, tako da pacijent nema nikakve troškove“, pojasnila je Tanja Dukić, zadužena za marketing i online prodaju u UNIQA osiguranju.

Pored korisnika putnog zdravstvenog osiguranja tokom boravka u inostranstvu, mogućnost Viber prijave štete imaće i turisti koji borave u Crnoj Gori, korisnici novog UNIQA proizvoda – UNIQA Montenegro Holiday Card, kartice koja osim osiguranja, imaocu obezbjeđuje i razne popuste i benefite kod UNIQA partnera širom Crne Gore. Saznajte više na https://holidaycard.uniqa.me/

„Kao još jedna od prednosti UNIQA putnog osiguranje je i mogućnost online kupovine uz popust od 10%. U samo nekoliko klikova kroz UNIQA webshop: https://www.uniqa.me/online-kupovina, sve proizvode putnog osiguranja možete obezbijediti sa bilo kojeg mobilnog uređaja, bilo kada (dostupno 24/7) bez odlaska u poslovnicu“, zaključuju iz UNIQA osiguranja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *