Miketić i Bajić novi članovi Uprave Addiko banke

Dodajte komentar
Miketić

Addiko Bank AD Podgorica je za nove članove Uprave imenovala Miloša Miketića, koji je preuzeo odgovornost izvršnog direktora za komercijalne poslove, i Rada Bajića, koji je preuzeo funkciju izvršnog direktora za poslove upravljanja rizicima i finansije Banke.

Miketić i Bajić su na nove pozicije zvanično stupili 1. jula.

Miloš Miketić je imenovan na poziciju izvršnog direktora za komercijalne poslove Addiko banke nakon četiri godine uspješnog rukovođenja poslovima prodaje za građane i pravna lica. U bankarskom sektoru je od 2005. kada je angažovan na komercijalnim poslovima u okviru NLB banke. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Podgorici.

Bajić

Rade Bajić posjeduje višegodišnje radno iskustvo na rukovodećim poslovima u bankarskom sektoru. Na novu poziciju izvršnog direktora za poslove upravljanja rizicima i finansije Addiko banke u Podgorici je imenovan nakon obavljanja funkcije izvršnog direktora u Centru Addiko Grupe za kontrolu troškova i investicija i prethodno, direktora Odjeljenja finansijske kontrole u Addiko Bank AD Beograd. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu.

“Imenovanjem Miloša Miketića i Rada Bajića, Addiko banka u Crnoj Gori je značajno osnažila svoj rukovodeći tim. Ova promjena je proistekla iz procesa transformacije koji je u toku i odličnih rezultata koje je Banka postigla u posljednje dvije godine, a takođe potvrđuje sposobnost Addiko banke da razvija svoje talente”, izjavio je Kristof Šoen, glavni izvršni direktor i izvršni direktor za poslove podrške poslovanju Addiko banke.

Uprava banke se zahvalila na doprinosu dosadašnjem direktoru Marku Popoviču koji je odlučio da nastavi karijeru izvan sistema Addiko Bank AG.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *