Velika ljetnja nagradna igra “NLB i Visa te vode u Amsterdam!”

Dodajte komentar

NLB Banka je za svoje klijente, korisnike Visa platnih kartica, pripremila veliku ljetnju nagradnu igru „NLB i Visa te vode u Amsterdam!“. Nagradna igra će trajati u periodu od 02.07.2018. do 01.09.2018. godine.

Klijenti svakodnevno imaju mogućnost da osvoje jednu od dvije dnevne nagrade u vidu NLB Visa poklon kartica sa iznosom od 50 €, dok je nedjeljna nagrada bicikl. Glavna nagrada je putovanje za dvoje u Amsterdam, svjetsku prijestonicu biciklizma.

Uslov za učešće u nagradnoj igri podrazumijeva da klijent za plaćanje koristi neku od NLB Visa platnih kartica (ne uključujući NLB Visa poklon kartice) i da se registruje na Viber chat NLB Banke. Mogućnost za osvajanje nagrade ostvaruju sve platne transakcije koje su obavljene karticom u iznosu od 5 € i više na bilo kom prodajnom mjestu u zemlji, inostranstvu, kao i putem interneta. Učesnici koji svakog dana ispune uslove za učešće u nagradnoj igri stiču mogućnost da osvoje jednu dnevnu i jednu nedjeljnu nagradu, u periodu do 01.09.2018. godine. Sve transakcije obavljene dok traje nagradna igra učestvuju u izvlačenju za glavnu nagradu – putovanje za dvoje u Amsterdam.

Svakog radnog dana, tokom trajanja nagradne igre, organizuje se izvlačenje dnevnih nagrada. Dnevne nagrade za dane vikenda i petak, kao i nedjeljna nagrada će se izvlačiti ponedjeljkom. Glavna nagrada će biti izvučena 01.09.2018. godine.

Imena dobitnika biće svakodnevno objavljivana na internet portalu Banke. Osvojene nagrade u periodu vikenda, biće objavljene prvog narednog ponedjeljka.

Pored šanse za osvajanje nagrade, plaćanjem karticama, klijenti mogu iskoristiti dodatne povoljnosti, koje pružaju mogućnost kupovine na rate bez kamate i naknade na preko 600 prodajnih mjesta, dok plaćanjem svim NLB karticama mogu ostvariti posebne popuste u visini od 5% do 20% na preko 400 prodajnih mjesta.

“Svim novim korisnicima debitnih i kreditnih kartica, u toku nagradne igre, NLB Banka je obezbijedila tri mjeseca besplatne članarine. Svaka nova kartica u okviru postojećeg paketa, kao i kartica uz novi paket, donosi 3 mjeseca besplatne članarine za paket”, kazali su iz banke.

Više informacija o nagradnoj igri klijenti mogu dobiti putem web stranice banke na www.nlb.me ili pozivom Kontakt centra na broj: 19888.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *