Tri luksuzna apartmana u Dukljanskim vrtovima prodata za 420 bitcoina

Dodajte komentar

Kompanija AMIA, biznismena Nila Emilfarba prodala je tri luksuzna apartmana u svom rezidencijalnom kompleksu “Dukley gardens” na Zavali i poslovno stambenom kompleksu “Dukley residence” nadomak Starog grada za 420 bitkoina, što je u protivvrijednosti dva i po miliona eura.

Ovo je, kako su iz kompanije AMIA saopštili “Vijestima” najveća kupoprodaja nekretnina koja je realizovana u Evropi u ovoj kripto valuti.

“Dobili smo jednu potpuno novu klijentelu, ljudi koji i nijesu namjeravali da kupuju nekretnine, to su učinili. Među kupcima su mladi ljudi, koji su svoje bitkoine odlučili da ulože time što će postati vlasnici luksuzne nekretnine u Budvi. Naša kompanija, za razliku od mnogih koji sumnjaju u kriptovalutu, je prva u regionu koja je krenula sa prodajom nekretnina za kripto valute. Na svijetu, a posebno u Evropi ograničen je broj nekretnina koje se mogu kupiti bitkoinima, pa je to i bio razlog da smo dobili klijentelu iz cijelog svijeta. Takođe cijeli postupak kupoprodaje smo omogućili da se izvrši na brz i efikasan način, što je još jedna od povoljnosti”, pojasnili su u kompaniji AMIA.

Kompanija je još krajem prošle godine promovisala da prihvata ovaj digitalni novac kao validno sredstvo plaćanja, kojim se mogu kupovati njihove nekretnine, ali i plaćati usluge u Dukley hotelu, Dukley Beach Lounge restoranu i Dukley Marini.

(Opširnije u Vijestima)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *