Više kilometara, manje goriva: Nova vrsta goriva na crnogorskom tržištu

Dodajte komentar
Antonis Semelides

Kompanija Jugopetrol AD je na današnjoj konferenciji za novinare predstavila novu vrstu goriva, Ekonomy, koje je od danas dostupno na svim EKO benzinskim stanicama.

O pozitivnim efektima Ekonomy goriva na današnjoj konferenciji govorili su izvršni direktor kompanije Jugopetrola Antonis Semelides, kao i predstavnik kompanije TOTAL ACS, Gergely Cseke.

“Kao lideri na tržištu, trudimo se da konstantno uvodimo inovacije i primjenjujemo najsavremenije standarde u našem poslovanju kako bismo korisnicima u svakom trenutku mogli da ponudimo najbolju uslugu i kvalitetne proizvode. Ekonomy goriva, DIESEL EKONOMY I 95 EKONOMY su goriva visokog kvaliteta koja se mogu koristiti za sve dizel i benzinske motore i vjerujemo da će vozače naročito obradovati činjenica da će uz Ekonomy goriva moći da ostvare uštedu i do 4% pri svakom punjenju rezervoara, a uz to štitite i motor i produžavate mu životni vijek,” kazao Semelides, izvršni direktor Jugopetrola.

Predstavnik TOTAL-a, Gergely Cseke objasnio je koristi goriva, sto podrazumijeva, uklanjanje postojećih naslaga i održavanje čistoće na diznama kao i antikorozivna i podmazujuća svojstva. Takođe je dodao da gorivo poboljšava performanse motora, smanjuje troškove održavanja i povećava životni vijek motora.

Novo gorivo se može naći na svim EKO benzinskim stanicama širom Crne Gore koje, prateći savremene tehnologije koje se primjenjuju u proizvodnji automobila, svim vozačima nude kvalitetne proizvode i goriva sa posebnim aditivima koja štite motor vozila omogućavajući njegovo bolje i efikasnije funkcionisanje.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *