Miodrag Kostić najavljuje kupovinu novih hotela na Jadranu

Dodajte komentar

U proteklih deset godina uložili smo 200 miliona eura u izgradnju hotela u Srbiji i regionu, izjavio je predsjednik MK Groupa Miodrag Kostić za Tanjug.

Prema njegovim riječima, područje hotelijerstva najmlađa je grana u MK Groupu koja vrlo brzo raste te je orijentacija kompanije ulaganje u braunfild investicije, oživljavanje starih objekata uz revitalizaciju građevinskog zemljišta.

“Naša ulaganja se na prvi pogled možda nisu vidjela, a možda je sada iskočilo s otvaranjem hotela Sheraton u Novom Sadu”, kaže Kostić, podsjećajući da je MK Group u posljednje dvije godine otvorio dva Kempinski hotela, jedan u Hrvatskoj, a drugi u Sloveniji.

“Naša orijentacija je područje jadranske obale, područje Crna Gore, Hrvatske, Slovenije i gradski hoteli. U ovom trenutku turizam u banjama ima neke svoje specifičnosti i ne bih rekao da nam je to prioritet”, kaže Kostić, dodajući da ga zanimaju hoteli koji imaju 150 do 200 soba.

“Danas smo sigurno lider kada je riječ o hotelijerstvu, ne samo u Srbiji nego u cijelom regionu. To jeste najmlađa grana u MK Grupi i mislim da će u budućnosti biti jedan od najbrže rastućih biznisa u okviru MK Groupa”, ocjenjuje Kostić.

Poslovni dnevnik

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *