Najveća konferencija za kriptovalute u regionu 29. i 30. maja u Beogradu

Dodajte komentar

U Beogradu će se 29. i 30. maja održati najveća međunarodna konferencija za kriptovalute, blockchain tehnologju, fintech i zakonsku regulative, koja ih prati – “CryptoKonf 2018”. Konferencija će okupiti 25 govornika iz više od 20 zemalja.

Riječ je o najvećoj konferenciji za kriptovalute, blockchain tehnologiju, fintech i zakonsku regulativu u regionu i takav događaj još niko nije organizovao na ovim prostorima.

Učesnici konferencije će imati priliku da vide čak 3 globalne blockchain premijere. Konferencija ne samo da okuplja vodeće stručnjake, investitore, regulatore i start-upove, već učesnicima pruža mogućnost za poslovno umrežavanje kroz upoznavanje sa profesionalcima iz ove oblasti čime mogu da poboljšaju ili prošire svoje poslovanje.

Konferencija je podeljena na 4 cjeline: kriptovalute i ICO, blockchain tehnologija, fintech industrija i zakonska regulativa koja ih obuhvata. Predviđene su i dvije hands-on blockchain radionice (workshop-ove) za programere i developere, jedna za Ethereum i druga za IBM Hyperledger.

Među govornicima su: Keith Baumwald CMO Celsius Network, Kambiz Djafari CEO & CoFounder Edgecoin, Avram Adižes Chairman of the Board & CEO Eviana Health Corporation, Caterina Ferrara Founder Blockchain Ladies, Pavel Karpišek Founder & CEO Wamalax, Bjørn Alsos Operations Manager BitBay, Žarko Ptiček IT Regulations Expert Ptiček LTD, Srđan Dejanović Co-Founder Octa IT, Chris Principe President Collobatix, Inc.

Konferencija će se održati u hotelu “Metropol Palace” u Beogradu, a organizator je Centar za ekonomska istraživanja Beograd.

Više informacija na sajtu cryptokonf.com

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *