Uspješno održan NLB Dan penzionera i najavljena specijalna akcija

Dodajte komentar

NLB Banka posebnu pažnju posvećuje klijentima koji su u trećem životnom dobu, pa je već drugu godinu zaredom, 18.05.2018. godine, uspješno organizovala NLB Dan penzionera u svim svojim filijalama širom Crne Gore.

U okviru NLB Dana penzionera, svi penzioneri su mogli da uživaju u različitim povoljnostima i iznenađenjima koje je banka pripremila za njih – osvježenje, korisni recepti u cilju promovisanja zdravih stilova života, ali i benefitima u okviru ponude banke namijenjene ovoj grupi klijenata.

Zaposleni u banci su posjetiocima govorili o značaju finansijske sigurnosti i edukacije u ovoj oblasti, prilikom čega su penzionerima pokazivali na koji način mogu koristiti bankomat i tako izbjegnu čekanje u redu za penziju. Istaknute su prednosti NLB Srebrnog paketa i kredita, kao i koje sve benefite nudi posebno osmišljena akcija „Mjesec iznenađenja za sve penzionere“, koja će trajati do 01.06.2018. godine.

Veoma smo zadovoljni brojem penzionera koji su posjetili filijale NLB Banke širom zemlje, i vjerujemo da je to rezultat dugogodišnjeg odnosa koji gradimo sa njima i pažnje koju im posvećujemo, a to klijenti umiju da prepoznaju i cijene. Uspjeli smo u namjeri da penzionerima uljepšamo makar jedan dan, a nadamo se i čitav mjesec. NLB Banka je uvijek u službi njihove finansijske sigurnost i nastojimo da na svim poljima poboljšamo njihov kvalitet života i položaj u društvu.“, izjavio je Dino Redžepagić, izvršni direktor NLB Banke u Podgorici.

Za sve nove korisnike NLB Srebrnog paketa, kao i za sve koji odluče da naruče debitnu karticu u okviru ovog paketa, NLB Banka je pripremila 3 mjeseca besplatne članarine u okviru ove akcije. NLB Srebrni paket, namijenjen penzionerima, sadrži brojne proizvode i usluge iz domena bankarstva i osiguranja, koji su prilagođeni njihovim potrebama. Pored toga, za sve penzionere koji se u periodu akcije odluče za NLB Srebrni kredit, obezbijeđena je obrada ovog kredita bez naknade.

NLB Banka će nastaviti da se u kontinuitetu zalaže za bolji status i život pripadnika trećeg životnog doba u Crnoj Gori i na različite načine nastojati da im uljepša godine koje dolaze.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *