Crnogorski penzioneri dobili svoj portal

Dodajte komentar

Crnogorski penzioneri dobili su prvi portal Penzioneri.me na kojem će moći da se informišu o svim temama značajnim za penzionersku populaciju, da međusobno komuniciraju na forumu i onlajn čatu, kao i da razmjenjuju mišljenja i iskustva.

Koordinatorka projekta Milena Čavić kazala je da je portal dio šireg projekta Senior Net čiji je cilj povezivanje i socijalna inkluzija penzionera u Crnoj Gori, kroz edukacije za korišćenje internet tehnologija, organizaciju događaja za seniore, kao i obezbjeđivanje povoljnosti prilikom kupovine robe i usluga.

“Teme na portalu su zakonske regulative u vezi penzija, teme zdravlja, zdravi stilovi života i ljubav u trećem dobu, starački domovi, generacijski jaz, odnosi sa djecom i unucima, reportaže i priče o pojedincima, intervjui sa donosiocima odluka, popusti i akcije, hobiji i posao”, navela je Čavić.

Ona je dodala da je portal samo dio projekta posvećenog najstarijim sugrađanima koji treba da im popravi kvalitet života kroz bolje informisanje, edukaciju, druženje i aktivno uključivanje u društvena događanja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *