Telekomov “Technology day” okupio veliki broj ICT stručnjaka

Dodajte komentar

Na konferenciji „Technology day 2018“, koju su organizovali Crnogorski Telekom i kompanija COMBIS iz Hrvatske, predstavljena su najnovija ICT rješenja i usluge koje doprinose digitalizaciji poslovanja. Konferencija je okupila veliki broj ICT stručnjaka iz privatnih kompanija, banaka i državnih institucija.

Na događaju je bilo riječi o Cloud rješenjima, Data centrima, Mobility Management-u i drugim tehnološkim rješenjima koja su preduslov za moderno i efikasno poslovanje.

„U poslednje vrijeme jako puno se govori o digitalizaciji, virtueliazaciji, cloud servisima i smatramo da na našem tržištu postoji veliki potencijal za primjenu poslovnih rješenja u ovoj oblasti. Upravo zbog toga smo odlučili da organizujemo konferenciju na kojoj bi domaće firme i državne institucije imale priliku da iz prve ruke čuju o iskustvima organizacija iz regiona koja su napredna ICT rješenja uspješno implementirala. Kao tehnološki lideri na tržištu, kontinuirano radimo na ponudi inovativnih servisa, a sada, u saradnji sa kompanijom COMBIS, koja je vodeća u oblasti ICT usluga u Hrvatskoj, u mogućnosti smo da našim poslovnim korisnicima ponudimo još više superiornih rješenja za digitalno poslovanje“, kazao je Radoš Banović, rukovodilac prodaje za poslovne korisnike u Crnogorskom Telekomu.

Predstavnici kompanije COMBIS, koja posluje u okviru Hrvatskog Telekoma, podijelili su iskustva sa hrvatskog tržišta, ističići posebno zadovoljstvo zbog novog oblika saradnje sa Crnogorskim Telekomom.

“Izuzetno smo zadovoljni što smo u saradnji sa Crnogorskim Telekomom imali priliku prezentovati COMBISovu ekspertizu u području Clouda, mobility managementa, disaster recovery i Data centara, odnosno prezentirati tehnologije i znanja koje doprinose digitalizaciji poslovanja kompanija na crnogorskom tržištu. Istovremeno smo nastojali prikazali i vlastiti iskorak u smjeru savjetodavnih usluga, kao dodatne vrijednosti koju nudimo korisnicima, a u skladu sa poslovnim potrebama koje diktira high-tech tržište”, istakao je Andrej Anđelić, menadžer za razvoj poslovanja u COMBIS-u.

U saradnji sa kompanijom Huawei, na konferenciji je organizovano i nagradno takmičenje u okviru kojeg su učesnici imali priliku da osvoje najnoviji Huawei P20 Lite

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *