Telekom roming dodaci dostupni i pripejd korisnicima

Telekom roming dodaci „Travel&Surf 4G“, koji omogućavaju povoljniji internet u romingu, od sada su dostupni i pripejd korisnicima.

Internet dodaci za brz i bezbrižan surf sada se mogu koristiti u 18 zemalja/mreža širom svijeta. Pored postojećih 15 (VIP Srbija, Cosmote Grčka, Telenor Bugarska, Telekom Njemačka, Telekom Mađarska, Telekom Hrvatska, Telekom Slovačka, Telekom Rumunija, T-Mobile Austrija, T-Mobile Poljska, T-Mobile Holandija, T-Mobile Češka, Everything Everywhere Velika Britanija, T-Mobile SAD, Telekom Makedonija), dodaci su dostupni i u 3 nove mreže (Telekom.al Albanija,  HT ERONET Bosna i Hercegovina i TIM Italija).

Korisnicima su na raspolaganju tri dodatka: jedan dan (200MB), tri dana (500MB) i sedam dana interneta (1GB). Nakon potrošenih resursa uključenih u dodatke, korisnicima se blokira dalji roaming internet saobraćaj za period važenja dodatka. Za dalje korišćenje interneta u romingu korisnik može aktivirati novi dodatak ili deaktivirati postojeći, čime mu se dalji internet saobraćaj naplaćuje po regularnim cijenama prenosa podataka u romingu.

Cijene Travel&Surf 4G dodataka su: 6,00 eura za jedan dan, 10,07 eura za 3 dana, odnosno 20,23 eura za sedam dana interneta u romingu.

Iz kompanije su podsjetili da su internet roming dodaci dostupni i svim rezidencijalnim i poslovnim postpejd korisnicima po istim uslovima.

Aktivacija novih dodataka je moguća SMS-om, kroz Super meni *111#, kroz Telekom ME aplikaciju, u T-Centru ili pozivom kontakt centra na 1500.

Check Also

Koliko zarađuju kompanije koje se bave prodajom oružja

Industrija oružja jedna je od najunosnijih privrednih grana na svijetu. Prema podacima Štokholmskog međunarodnog instituta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *