Vrijednost kriptovaluta za 15. maj

Dodajte komentar

Tržište kriptovaluta je prekjuče palo za 9 milijardi dolara nakon što je pokazalo povećanje vrijednosti od 30 milijardi dolara, sa 370 na 400 milijardi dolara. Cijena bitcoin-a se trudila da premaši nivo od 8.500 dolara tokom jučerašnjeg dana, čak i nakon što je 13. maja premašila 8.700 dolara.

Tržište je počelo da se oporavlja pošto je cijena bitcoin-a porasla na 8.500 dolara, a tokeni poput ontology (ONT) zabeležili su dobit od 20 do 30 procijenta, ali tržište nije uspjelo da održi dinamičnost na vrijednosti od 400 milijardi dolara. Mnogi trgovci vjeruju da će Blockchain Week u Njujorku pomoći da se cijena bitcoin-a oporavi i da se tržište povrati. Tokom protekle sedmice, tržište nije uspjelo da zabeilježi bilo kakav veliki pokret na gore, i ako cijena bitcoin-a ostane ispod nova od 8.500 dolara, vjerovatno je da će druge velike kriptovalute i tokeni nastaviti da padaju tokom čitave sedmice. Međutim, ako bitcoin može da obezbijedi nivo podrške od 8.800 dolara i krene ka 9.500 dolara do kraja sedmice, tržište kriptovaluta može da doživi rast obima i priliv novog kapitala. Obim tržišta se već povećao na oko 21 milijardu dolara, što je za više od 5 milijardi dolara od 11. maja. U zavisnosti od obima, bitcoin cijena bi mogla da se oporavi i kreće se prema nivou od 8.800 dolara ili testira nivo otpora od 8.000 dolara kratkoročno, piše CCN.

Bitcoin se u trenutku pisanja članka na platformi Coindeska kretao oko 8.720 dolara.

Druga najveća kriptovaluta po tržišnoj kapitalizaciji, ethereum, uspijeva da se odupre dnevnim padovima sa određenom snagom, ali samo kako bi naišao na neku prepreku jer rast nema dovoljno snage da ga gurne na još više nivoe. ETH/USD je juče uveče trgovao sa 731,55 dolara nakon što je pre toga dostigao dnevnu najnižu vrijednost od 685,12 dolara, ranije u toku dana. E

Danas se kretao oko 730 dolara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *