Carine grade hotel u Kumboru

Dodajte komentar

Kompanija Carine, u okviru koje posluju hoteli Park i Delfin u Bijeloj, izgradiće do početka naredne ljetnje sezone još jedan hotelski objekat u Kumboru, najavio je vlasnik preduzeća, Čedomir Popović.

“Paralelno sa svim što radimo sa turoperatorima sa kojima sarađujemo, pripremamo još jedan projekat i to u Kumboru. Budući da smo prepoznati kao kompanija koja brzo gradi, prema svim pokazateljima, novi hotel mogao bi biti gotov do naredne sezone”, rekao je Popović Radiju Jadran.

On je precizirao da će to biti hotel sa četiri plus zvjezdice, blizu Portonovog, koji će imati između 200 i 220 soba.

Zahvaljujući hotelima Park i Delfin, koji se među prvima otvaraju i posljednji zatvaraju, u periodu od aprila pa skoro do novembra, u Bijeloj je svakodnevno 800 gostiju.

Popović je potvrdio da je tako i ovih dana, navodeći da će taj broj rasti, kako sezona odmiče.

“To je trenutno brojno stanje u oba hotela, međutim ide period kada će u ovim objektima biti i preko hiljadu gostiju. Pored hotelskih sadržaja, našim gostima nudimo i transfere do hotela, odnosno od aerodroma do hotela i nazad”, precizirao je Popović.

Prema njegovim riječima, za goste organizuju i izlete, pa ako je gost kod njih sedam dana, šest je na izletima – Đurđevića Tara, Skadarsko jezero, Montenegro tura, obilazak crnogorskog primorja i Dubrovnika.

“Pored cjelodnevnih, u Parku i Delfinu nudimo poludnevne izlete do Žanjica, Mamule ili krstarenje Bokom. Naši gosti su izuzetno zadovoljni, kao i turoperatori sa kojima radimo buking i koji iz godine u godinu povećavaju broj turista, što je najbolji pokazatelj”, smatra Popović.

Hotel Park otvoren je 25. marta, sa uglavnom njemačkim i engleskim gostima i nešto manjim brojem Francuza. Hotel Delfin otvoren je 20. aprila.

“Po dosadašnjim pokazateljima, ova sezona biće bolja nego prethodna, najmanje 20 odsto. Predsezona i podsezona su nam izuzetno popunjene, a za sezonu je suvišno i pričati”, rekao je Popović.

Od ove godine, pored saradnje sa francuskim TOP of travelom, kompanija Carine predstavnik je Itake za Crnu Goru, a njihovi gosti koristiće 75 smještajnih jedinica, odnosno depadans pored hotela Delfin, od 1. juna do 1. septembra.

Izvor: Radio Jadran

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *