Radnom akcijom zaposlenih Sava osiguranja obilježen dan Grupe Sava Re

Dodajte komentar

Sava osiguranje, povodom obilježavanja Dana Grupe Sava Re, organizovalo je akciju sadnje drveća i ukrasnog bilja, postavljanja i farbanja novih dasaka na klupama, farbanja stubova za rasvjetu, u Gradskom parku “Vodice” u Pljevljima. U akciji je volonterski učestvovalo oko 80 zaposlenih Sava osiguranja.

“Ova akcija ima za cilj ne samo uljepšavanje i obnovu poznatog pljevaljskog parka, već stvaranje zdravog ambijenta za šetnju, mjesta za miran boravak i odmor, za druženje, socijalizaciju, sport, rekreaciju stanovnika Pljevalja i posjetioca ovog lijepog grada” – rekao je Almir Džogović, regionalni menadžer prodaje Sava osiguranja, uz pojašnjenje da će ovom akcijom uticati na svijest društva o neophodnosti očuvanja životne sredine i značaju koji mogu imati međusektorska saradnja i zajedničke akcije građana, kompanija i institucija sistema.

U akciji je volonterski učestvovalo oko 80 zaposlenih Sava osiguranja. Dok je jedna grupa zaposlenih farbala klupe, druga grupa je učestvovala u kopanju rupa i sadnji drveća i ukrasnog bilja – a treća je farbala stubove za rasvjetu.

Zaposleni Čistoće su potvrdili da je akcija sadnje drveća i ukrasnog bilja, renoviranja i farbanja klupa, kao i farbanje stubova za rasvjetu u ovom parku bila odlična ideja i da su sigurni da će građani Pljevalja znati da cijene novi izgled parka.

“Još jedan cilj ove akcije je uticaj na svijest cjelokupnog društva o društvenoj odgovornosti prema zajednici i okolini. Svojim primjerom želimo pokazati koliko je lijepo i važno učestvovati u akcijama očuvanja životne sredine i ljepote Crne Gore”, kazali su iz Sava osiguranja.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *