Radnom akcijom zaposlenih Sava osiguranja obilježen dan Grupe Sava Re

Sava osiguranje, povodom obilježavanja Dana Grupe Sava Re, organizovalo je akciju sadnje drveća i ukrasnog bilja, postavljanja i farbanja novih dasaka na klupama, farbanja stubova za rasvjetu, u Gradskom parku “Vodice” u Pljevljima. U akciji je volonterski učestvovalo oko 80 zaposlenih Sava osiguranja.

“Ova akcija ima za cilj ne samo uljepšavanje i obnovu poznatog pljevaljskog parka, već stvaranje zdravog ambijenta za šetnju, mjesta za miran boravak i odmor, za druženje, socijalizaciju, sport, rekreaciju stanovnika Pljevalja i posjetioca ovog lijepog grada” – rekao je Almir Džogović, regionalni menadžer prodaje Sava osiguranja, uz pojašnjenje da će ovom akcijom uticati na svijest društva o neophodnosti očuvanja životne sredine i značaju koji mogu imati međusektorska saradnja i zajedničke akcije građana, kompanija i institucija sistema.

U akciji je volonterski učestvovalo oko 80 zaposlenih Sava osiguranja. Dok je jedna grupa zaposlenih farbala klupe, druga grupa je učestvovala u kopanju rupa i sadnji drveća i ukrasnog bilja – a treća je farbala stubove za rasvjetu.

Zaposleni Čistoće su potvrdili da je akcija sadnje drveća i ukrasnog bilja, renoviranja i farbanja klupa, kao i farbanje stubova za rasvjetu u ovom parku bila odlična ideja i da su sigurni da će građani Pljevalja znati da cijene novi izgled parka.

“Još jedan cilj ove akcije je uticaj na svijest cjelokupnog društva o društvenoj odgovornosti prema zajednici i okolini. Svojim primjerom želimo pokazati koliko je lijepo i važno učestvovati u akcijama očuvanja životne sredine i ljepote Crne Gore”, kazali su iz Sava osiguranja.

Check Also

McCann Podgorica prva agencija iz Crne Gore nagrađena na međunarodnom festivalu Golden Drum

Prvi put agencija iz Crne Gore nagrađena je na jednom od najznačajnihih festivala iz svijeta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *