Vrijednost kriptovaluta za 26. april: Tržište ponovu u padu

Dodajte komentar

Cijena bitcoin-a u srijedu je pala za oko 6% u drugoj fazi trgovanja, nakon što je u prvom dijelu dana pala čak 10%.

Pad dolazi u trenutku kada se glavni altcoin-i kreću uz hlađenje cijena na cijelom spisku digitalnih valuta. Nije previše iznenađujuće ovo prilično čudno povlačenje, s obzirom na snažan trend rasta koji traje većinom ovog mjeseca. U aprilu je BTC skočio za 45%, pomjerajući se sa sredine od 6.000 dolara, do visokog nivoa zabilježenog u utorak od 9.700 dolara. Tehnički, BTC je bio podložan padu nakon što je naletio u snažnu zonu, što je u skladu sa njegovim kretanjem ka zoni od 9.500-10.000 dolara, što je poznato područje koje izaziva probleme za rast.

Kao spas od daljeg pada cijena, trend dugoročne rastuće linije je išao na 8.700 dolara. Ukoliko bi ovaj potez bio veći od malog povlačenja, a gore pomenuta podrška bude prekinuta, onda se regija od 6.000 dolara može ponovo vidjeti, piše FXStreet.

Vrijednost bitcoina se na platformi Coindeska kretala oko 8.720 dolara.

Cijena druge najveće kriptovalute Ethereum-a pala je za više od devet posto samo nekoliko sati nakon probijanja nivoa od 700 dolara po prvi put za više od mjesec dana, piše CCN. Prekjuče je ethereum otvorio vrijednošću 643,01 dolara, dok je juče njegova vrednost iznosila 677.67 dolara. Danas se kreće oko 620 dolara.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *