Vlasnici N1 televizije kupili Pink Montenegro i Pink BiH?

Dodajte komentar

Američka KKR grupa, vlasnica N1 Televizije, navodno je od vlasnika Pink Media Grupe Željka Mitrovića kupila Pink Montenegro i Pink Bosne i Hercegovine.

Tu vijest je objavila srpska dnevna novina “Danas”.

Na sajtu Pinka objavljeno je da je Mitrović za utorak zakazao sastanak sa predstavnicima svih uprava, na kojem će saopštiti važne odluke o budućnosti svih televizija sa prefiksom Pink u Srbiji i regionu.

“Pregovori sa predstavnicima KKR su vođeni duže vrene, a zatvoreni su prije 17. aprila kada su se predstavnici KKR sastali sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem”, piše “Danas”.

Kupovina je , navodno, razlog zbog kog je Mitrović za utorak 24. april zakazao sastanak sa regionalnim direktorima svojih regionalnih televizija.

Vijest o sastanku objavljena je na sajtu Pinka i u njoj se još kaže da će Mitrović saopštiti tada važne poslovne odluke.

„Mitrović je sastanak sazvao kako bi svim upravama saopštio važne odluke koje je donio o budućnosti svih televizija sa prefiksom Pink u Srbiji i regionu“, navodi se na sajtu Pinka.

Pregovori sa predstavnicima KKR su vođeni duže vrijeme, a zatvoreni su prije 17. aprila kada su se predstavnici KKR sastali sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

KKR grupa u Srbiji poseduje televiziju N1 i kabovskog operatora SBB.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *