Novine iz Telekoma: Stream On – besplatan striming video sadržaja

Dodajte komentar

Crnogorski Telekom će od danas svojim korisnicima ponuditi jedinstvenu opciju na crnogorskom tržištu – „Stream On“ – besplatan striming video sadržaja, bez trošenja internet saobraćaja iz paketa.

Ova opcija će biti dostupna u okviru novih Libero plus paketa za mobilni internet, pa će svi ljubitelji filmova, serija i drugih video formi moći slobodno da uživaju u sadržajima koje nude aplikacije HBO GO, YouTube, Netflix i Extra TV Mobile.

Tako na primjer, uz Libero Plus M paket, za mjesečnu pretplatu od 10,99 eura korisnik dobija 50 GB za internet saobraćaj koji može koristiti na tabletu ili računaru uz USB modem ili WiFi ruter, a može ga podijeliti i sa jednim postpejd brojem. Opcija striminga je besplatna i ne troši saobraćaj iz paketa. Nema ograničenja, dok god ima internet saobraćaja u paketu.

„Sa novim Libero Plus paketima i besplatnom „Stream On“ opcijom željeli smo da korisnicima damo slobodu da uživaju u omiljenim sadržajima u svakom trenutku, gdje god se nalazili, a da pri tome ne moraju da brinu o potrošnji interneta. Nastojimo da na što bolji način odgovorimo na potrebe korisnika i da im kroz inovativnu ponudu i superiornu 4G mrežu pružimo jedinstveno iskustvo komunikacije i zabave“ – izjavila je Gordana Spahić, rukovodilac marketinga u Crnogorskom Telekomu.

Korisnicima su na raspolaganju četiri Libero Plus paketa: Libero Plus S, M, L i XL koji uključuju 2, 50, 100 i 200 GB interneta, uz mjesečne pretplate od 6,99, 10,99, 19,99 i 30,99 eura. Besplatna „Stream On“ opcija i mogućnost dijeljenja interneta sa čak 3 postpejd broja dostupni su u paketima Libero Plus M, L i XL, uz potpisivanje ugovora na 12 ili 24 mjeseca.

Osim toga, uz određeni paket i ugovor, korisnik dobija i 4G WiFi ruter, na koji je moguće povezati do 10 uređaja, a koji se može koristiti u kući ili napolju.

Više informacija o novim Libero Plus paketima i Stream On opciji dostupno je na: www.telekom.me

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *