Akcionari ulcinjske rivijere odlučuju o refinansiranju kredita

Dodajte komentar
Hotel Olimpic

Akcionari Hotelsko-turističkog preduzeća Ulcinjska rivijera trebalo bi da na vanrednoj Skupštini 16. maja razmotre odluku o davanju saglasnosti korporaciji Karisma Hotels Adriatic Montenegro da refinansira kredit ulcinjske kompanije prema Atlas banci i Investiciono-razvojnom fondu.

Kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro, zakupac kompleksa na Velikoj plaži, nakon toga bi trebalo da uspostavi hipoteku prvog reda na hotelima Bellevue i Olympic, koji su predmet zakupa, u korist banke koja će kreditirati Karismu.

Karisma je u septembru prošle godine zakupila zemljište i hotele Bellevue i Olympic, sa pratećim sadržajima, na 30 godina. Tu će, kako je planirano, graditi kompleks Holiday Village, koji će, kada sve razvojne faze budu završene, imati 357 soba sa svim pripadajućim sadržajima. Projekat će u prvoj razvojnoj fazi u ovoj godini koštati malo iznad deset miliona eura, u drugoj fazi sa 100 jedinica i dodatnim restoranom 6,5 miliona po budžetskoj procjeni, a 15,5 miliona eura u trećoj.

Dnevne novine

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *