Zbog povećanog interesovanja: Više letova MA za Moskvu i Sankt Peterburg

Dodajte komentar

Iz kompanije Montenegro Airlines saopšteno je da će, zbog povećanog interesovanja MA prema Rusiji saobraćati sa svojim avionima, prema utvrđenom redu letjenja.

Kako je i planirano, Montenegro Airlines će tokom ljetnje sezone imati povećan broj letova za Moskvu i Sankt Peterburg. Ove sezone svi letovi će biti realizovani iz Tivta.

“Nacionalni avio-prevoznik u periodu od 25.marta do 15.aprila saobraća za Moskvu četiri puta sedmično, a u periodu od 16. aprila do 31.maja i od 1. oktobra do 27.oktobra svakodnevno. Tokom visoke sezone ljetjenja, od 1.juna do 30.septembra, MA će za Moskvu letjeti svakodnevno do 3 puta. Cijena povratne karte su već od 256 eura”, navedeno je u saopštenju.

Prvi ovosezonski let ka Sankt Peterburg će biti 5. juna.

“I naši putnici će do ove destinaciji moći da putuju tri puta sedmično sve do 29. septembra. Karte su dostupne već po cijeni od 270 eura. Iznajmljeni avion će biti adekvatno upošljen na ostalim redovnim i čarter destinacijama na kojima će Montenegro Airlines saobraćati”, naveli su u saopštenju.

Iz MA podsjećaju da će saobraćati ka 30 gradova u 15 država, što je skoro trećina od ukupnog broja destinacija koje povezuju Crnu Goru sa Evropom i šire u periodu ljetnje sezone, kada pored MA saobraća i više od 50 drugih avio-kompanija.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *