Konačna odluka o lokaciji Sea Dance festivala znaće se ubrzo

Dodajte komentar

Iako se u posljednjih nekoliko sedmica u više navrata u medijima pojavila informacija da je izabrana nova lokacija ovogodišnjeg petog jubilarnog izdanja Sea Dance festivala, organizatori su kazali da konačna odluka o tome još uvijek nije donešena.

U proteklih nekoliko mjeseci urađena su višestruka izviđanja terena nekih od najljepših plaža Crne Gore, sa najboljim ljudima iz oblasti produkcije i infrastrukture. Od mnogobrojnih opcija na potezu crnogorske obale, izbor je sužen na dvije plaže. Konačna odluka biće donešena u narednih nekoliko dana i predstavljena široj javnosti uz nove datume ovogodišnjeg jubilarnog, petog po redu izdanja Sea Dance festivala“, naveli su organizatori.

Kako su kazali, u obzir je uzet cijeli niz kriterijuma prilikom odabira nove lokacije, koja će konačno imati sve predispozicije za održavanje festivala na nivou koji priliči jednom osvajaču titule Najboljeg evropskog festivala. Poseban akcenat stavljen je na prirodni potencijal lokacije uz najvišu čistoću mora, uređeni i prostran plažni prostor, obližnju ponudu privatnog smještaja van sezone, te organizaciju kampa na lokaciji sa dosta hlada.

“Jedna od potencijalnih lokacija koja ispunjava sve uslove je i pominjana plaža Buljarica, za koju se vjerovatno može reći i da je najpotcjenjenija jadranska plaža, čiji prirodni potencijal je istovremeno među najvećim na cijelom crnogorskom primorju. Mještani su proteklog vikenda i javno podržali ideju i pozvali Sea Dance festival kod sebe, što nas veoma raduje, a ovom prilikom im poručujemo da ukoliko Buljarice budu finalni izbor, ćemo dati sve od sebe da ovu sjajnu destinaciju zajedno razvijamo i predstavimo cijelom svijetu, te značajno unaprijedimo turističku posjetu ovoj plaži, kako tokom festivala, tako i tokom čitave godine”, naveli su iz organizacije.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *