Otvoreni Dani karijere 2018.

Dodajte komentar

Danas, u 9 časova, upriličeno je svečano otvaranje Dana Karijere, u organizaciji HR kompanije WEON, pod pokroviteljstvom Glavnog Grada i sponzorstvom Addiko banke. Projekat je otvoren prvim segmentom – Biznis Forumom za mlade u Centre Ville Hotelu, na kojem se našlo preko 100 učesnika spremnih da pokupe znanja od najvećih motivatora sa područja Crne Gore i šire.

Učesnicima se prvo obratio direktor kompanije WEON, gospodin Miloš Šćepanović, koji je poželio dobrodošlicu i istakao da se samo u jednom danu može promijeniti život mladih Crne Gore, sa smjernicama uspješnih poslovnih ljudi. WEON, kao kompanija koja je lider na crnogorskom tržištu u oblasti ljudskih resursa najbolje zna da su mladi budućnost crnogorskog bizisa i zemlje uopšte. Ispred Glavnog Grada se obratio Vanja Rajčić, koji je pozdravio sve prisutne riječima da je ovo izvanredna prilika da se čuju iskustva ljudi koji su se oprobali i uspjeli u poslovnom svijetu. Rajčić je poručio da će riječi govornika dati svima hrabrost i podršku da krenu u ispunjavanje svojih zacrtanih ciljeva.

Nakon svečanog otvaranja, uslijedilo je obraćanje Christopha Schon-a, a po agendi dalje će se učesnicima predstaviti Ivana Šebek, Miloš Miketić, Mićo Blagojević, Rade Ljumović, Zarija Milić, Elma Hot i Ruben Vargara Meersohn. U okviru agende Foruma održava se i radionica za sve učesnike, u organizaciji Addiko banke.

Svi prisutni kao i cijeli crnogorski auditorijum su još jednom pozvani i dobrodošli na sjutrašnji Sajam poslova i praksi koji počinje u 10 časova u shopping mall-u Delta City.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *