Luka Bar brend lider jugoistočne Evrope

Dodajte komentar

Kompanija “Luka Bar ” AD dobitnik je prestižne nagrade “Brand leader award”, kao lider u postavljanju novih standarda u kvalitetu, profesionalnosti, pouzdanosti i konkurentnosti u oblasti lučkih usluga za pretovar i skladištenje tečnih i rasutih tereta u regionu jugoistočne Evrope.

Priznanje je 22.marta u Sava centru u Beogradu, primio Izvršni direktor Luke Bar, Zarija Franović. Nagrada se dodjeljuje na osnovu niza standardizovanih kriterijuma koji podrazumjevaju profesionalnost, inovativnost i visok stepen tržišne prepoznatljivosti.

Istakavši značaj ovog priznanja za Luku Bar, Franović je kazao da ono predstavlja uspjeh svih zapošljenih, naročito onih koji direktno rade na pretovaru tereta i često posao u nimalo lakim uslovima završavaju i prije predviđenih rokova.

“Ova nagrada nas čini ponosnim, ali i obavezuje da radimo i ostvarujemo još bolje rezultate poslovanja. Pretovar u 2017. godini porastao je za 525.000 tona. Očekujemo i činimo na poslovnom planu sve što je potrebno da se dinamika rasta parametara poslovanja nastavi i u 2018. godini i odlučno idemo na pretovar od 2.000.000 tona godišnje”, istkao je Franović.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *