Vrijednost kriptovaluta za 14. mart 2018.

Dodajte komentar

Postalo je očigledno da nećemo uskoro vidjeti novu bitcoin vrijednost. Zapravo, taj novi sveobuhvatni maksimum čini se iz dana u dan sve više nedostižnim, jer stvari i dalje svake nedjelje izgledaju sve manje. Od sada, najveća zabrinutost je da li će bitcoin vrijednost i dalje biti iznad 9.000 dolara, iako se čini da se vodeća svjetska kriptovaluta bori protiv borbe u kojoj gubi na kraju. Preciznije, vrijednost bitcoin-a je imala juče gadan pad i nije se oporavljala ni najmanje. Sa vrijednošću od 9.800 dolara do 9.200 dolara za tri sata, očigledno je da se volatilnost vraća u punoj snazi.

Stvari su postajale još gore kada je vrijednost pala na 8.973 dolara, i bez obzira na pad kupovala se veoma brzo. Trenutno, čini se da će pad ispod 9.000 dolara biti vrlo brzo, iako se danas ne mora nužno dogoditi.

Najnoviji pad vrednosti od osam odsto zagovaralo je mnogo investitora koji su upozoravali ponovo, a čini se da su mogući na horizontu još veći gubici. Pod pretpostavkom da se ovaj trend opadanja nastavlja, možda bismo mogli da vidimo vrijednost bitcoin-a bliže 8.000 dolara, a ne 10.000 dolara, piše Merkle.

Vrijednost najvrijednije kriptovalute u trenutku pisanja članka na platformi Coindeska iznosi 9,101.39 dolara.

Utvrđeno je da je vrijednost od 654,02 dolara bila jaka tačka podrške za Ethereum. U poslednja tri dana vrijednost je bila u čvrstom rasponu od 745 do 654 dolara. Ako trend rasta uspije da se izbori iz ovog raspona, vrijednost ETH može da se poveća na nivo od 800 dolara. Kada se ukrste dva nivoa otpora, naknadni otpor će se pojaviti na 900 dolara. Nasuprot tome, ako se raspon raspadne, pad bi vjerovatno mogao da dovede valutu na nivo od 565 dolara, piše Valuewalk. Pogledajte današnje vrijednosti Ethereuma i ostalih kriptovaluta sa najvećom tržišnom kapitalizacijom:

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *