Dani najboljih studenata u Societe Generale banci Montenegro

Dodajte komentar

U cilju podrške najboljim studentima u Crnoj Gori, kao i unapređenja njihovih znanja o bankarstvu i ekonomiji uopšte, Societe Generale banka Montenegro organizuje u svojoj upravnoj zgradi u Podgorici „Dane posvećene najboljim studentima“ tokom kojih će za njih organizovati predavanja na različite teme, kao i aktiviranje potpuno besplatnog paketa proizvoda za mlade –  FUN CLUB.

Događajima će prisustovali studenti sa tri najveća univerziteta u Crnoj Gori, kao i studenti fakulteta sa kojima banka ima saradnju kroz programe stažiranja (Univerzitet Donja Gorica, Univerzitet Crne Gore, Univerzitet Mediteran, Ekonomski fakultet UCG, Fakultet za međunarodne finansije, ekonomiju i biznis UDG i Fakultet za informacione sisteme i tehnologije UDG).

Dani posvećeni studentima trajaće od 14. do 29.marta, a danas su održana prva u nizu predavanja najboljim studentima Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore.

Studenti će imati priliku da slušaju predavanja menadžera banke na različite teme kao što su:

  • Upravljanje ljudskim resursima
  • Marketing u bankarstvu
  • Projekti u bankarstvu
  • Kako funkcionišu ekspoziture banke?

U okviru radnog dijela dana, banka će organizovati i vršnjačke panel diskusije sa mladim zaposlenima banke koji će govoriti o svojim poslovnim iskustvima u Societe Generale banci Montenegro.

Pored predavanja i aktiviranja besplatnog paketa proizvoda FUN CLUB za sve zainteresovane studente, banka će za svoje goste upriličiti i prigodan koktel.

Societe Generale banka Montenegro će nastaviti sa podrškom mladim ljudima koji ostvaruju izuzetne rezultate na svojim fakultetima i ovom prilikom zahvaljuje svim studentima koji su već učestvovali u ovoj akciji, kao i onima koji će posjetiti banku narednih dana.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *