Vrijednost kriptovaluta za 13. mart 2018.

Iako je vrijednost bitcoin-a zabilježila neke velike dobitke tokom posljednjih 48 sati, čini se da je pitanje vremena dok se momentum ponovo ne promijeni. Zahvaljujući solidnom rastu od 7,42 odsto, vrijednost bitcoin-a juče popodne je iznosila nešto više od 9.800 dolara. Mnogima nije jasno zašto vrijednost još uvjek nije dostigla 10.000 dolara, ali taj nivo vrijednosti se sada pretvorio u veliki otpor. Rješavanje tog problema neće biti lako.

Iako se vrijednost bitcoin-a povećala na gotovo 9.900 dolara, postalo je očigledno da je možda za sada to najviše koliko će ići. Osim ako se neki veliki momentum ne pojavi iznenada – što izgleda malo vjerovatno – nećemo uskoro vidjeti 10.000 dolara ili više. Mada, u svijetu kriptovaluta svašta je moguće, a neobične promjene vrijednosti su preovladavale u više navrata. Jedan zabrinjavajući aspekt je kako vrijednost bitcoin-a ostaje podložna volatilnosti svaki put kada se pojave vijesti vezane za kriptovalute čak i u najmanjem negativnom kontekstu. Prošle nedjelje, veliki pad je izazvao Mt. Gox koji je odlučio da likvidira desetine hiljada BTC-a na otvorenom tržištu. Sa još 180.000 BTC-a koji će se prodavati, ostaje da se vidi kako će se ovo sve odigrati dugoročno, piše Merkle.

Vrijednost bitcina na platformi Coindeksa u trenutku pisanja članka iznosi

Vrijednost Ethereum-a je zabilježena marginalno u drugoj polovini ponedjeljka, nakon što je otvorila dan sa većom cifrom, međutim, pokušala je da se oporavi, nakon negativne trgovinske nedjelje. Pošto je 18. februara ethereum pokušao da se vrati na psihološki nivo od 1.000 dolara, vrijednost je nastavila da pada od tada. Iako je vrijednost sve vrijeme negdje oko linije od 1.000 dolara, nikako da je dostigne i prestigne, a to se odvija od novembra 2017. godine, piše Ethnews.

PCPress.rs, Bankar.me

Check Also

Akvizicije i konsolidacije u sektoru maloprodaje na Balkanu

U narednom periodu možemo da očekujemo modernizaciju oblasti maloprodaje kroz akvizicije i nove investicije, izjavio …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *