IRF organizovao seminar “Šansa za posao” u Opštini Bar

Dodajte komentar

Investiciono-razvojni fond Crne Gore i Zavod za zapošljavanje u saradnji sa Opštinom Bar su danas, 08. marta 2018. godine organizovali motivacioni seminar “Šansa za posao” namijenjen posebnim ciljnim grupama (žene, mladi, visokoškolci, tehnološki viškovi, individualni poljoprivredni proizvođači) sa ciljem da pokrenu sopstveni biznis.

Na pomenutom seminaru prisutnima su se obratili dr Zoran Vukčević – predsjednik Odbora direktora IRF-a, Suljo Mustafić – direktor Zavoda za zapošljavanje, dok je u uvodnom izlaganju dr Zoran Srzentić – predsjednik Opštine Bar poželio prisutnima dobrodošlicu u ime Opštine, a posebno predstavnicima IRF-a i Zavoda, sa željom da će mladi ljudi Bara iskoristiti prednosti i podršku ove dvije institucije i time unaprijediti poslovni ambijent Bara.

Na današnjoj prezentaciji g-din Vukčević je upoznao prisutne sa uslovima i programima finansijske podrške IRF-a za 2018. godinu navodeći i uvođenje dva nova instrumenta finansijske podrške – Garantni fond i mikrokreditiranje

Nakon seminara sva zainteresovana lica su bila u mogućnosti da se u direktnom kontaktu sa kreditnim referentima IRF-a detaljnije informišu o uslovima programa podrške koje ova institucija pruža.

“Imajući u vidu zainteresovanost i odziv, posebno mladih ljudi, da prisustvuju seminarima poput ovog, koji je organizovan danas u Baru, IRF će i u narednom periodu u saradnji sa Zavodom nastaviti sa održavanjem istih i u ostalim crnogorskim opštinama”, saopšteno je iz IRF-a.

 

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *