Addiko banka jedina poklanja novac klijentima – 25 eura za dolazak, 10 eura za odlazak

1 komentar

Addiko banka je ponudila novi ‘Postani Addiko‘ koncept kojim, uvjerena u kvalitet usluge, svim novim klijentima poklanja 25 eura dobrodošlice, ali i dodatnih 10 eura ako klijenti nakon godinu dana ne budu zadovoljni uslugom.

Sigurna u kvalitet svoje usluge i mogućnost da adekvatno odgovori na zahtjeve klijenata Addiko banka je s ‘Postani Addiko’ kampanjom kreirala jedinstvenu ponudu –  svakom novom klijentu Banka će uplatiti 25 eura, a u slučaju da klijent ne bude zadovoljan uslugom i nakon godinu dana odluči da zatvori tekući račun, Addiko banka će mu pokloniti i dodatnih 10 eura za ukazano povjerenje.

„Addiko banka se u kratkom vremenskom periodu pozicionirala kao banka koja prednjači u inovacijama, što pokazuje i ovom prilikom, predstavljajući novu jedinstvenu ponudu. Ideja koncepta ‘Postani Addiko’ je jednostavna, ali i inovativna i vrlo smjela. Uvjereni smo u kvalitet naše usluge, snažan fokus na klijente i adekvatno odgovaranje na njihove potrebe. Jednostavnije i kvalitetnije svakodnevno upravljanjem njihovim finansijama rezultiralo je osjetnim porastom zadovoljstva klijenata banke.“, izjavio je Miloš Miketić, direktor Sektora prodaje proizvoda na malo.

Sve što novi klijenti treba da urade kako bi na račun u startu dobili 25 eura jeste da u Addiko banci otvore tekući račun na koji će primati mjesečna primanja, i odaberu jedan od paketa u ponudi – Welcome ili Prestige – koji omogućavaju razne pogodnosti poput: internet i mobilnog bankarstva, podizanja gotovine s bankomata bez naknade, jeftinije naknade za plaćanja putem digitalnih kanala, plaćanja putem Vibera, bogate palete osiguranja i kartica. Uz sve navedeno klijenti ostvaruju i pravo na povoljnije uslove kreditiranja.

“U fokusu Addiko banke su svedenija ponuda proizvoda i usluga, efikasnije procedure i procesi i jednostavnija komunikacija sa klijentom”, kazali su iz banke.

Podijeli ovaj članak
1 Komentar
  • Postovani,
    Prije par nedjelja sam dobila poruku da ako podignem svoju karticu i obavim 3 transakcije do 5.septembra dobicu poklon u iznosu od 25e.Sve sam to uradila,pa me zanima kada cu dobiti taj iznos.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *