Gordana Bukumirić preduzetnik godine za tržište osiguranja u istočnoj Evropi

Predsjednica Izvršnog odbora “Unika osiguranja” Gordana Bukumirić dobitnica je nagrade “Preduzetnik godine za tržište osiguranja istočne Evrope”, koju dodjeljuje prestižna londonska organizacija European CEO.

Ova nagrada – Entreprenuer of the Year Insurance Industry for Eastern Europe – u proteklih 10 godina se uručuje najboljim direktorima iz različitih oblasti poslovanja koji su svojim odlukama i rukovođenjem postigli izvanredne rezultate. Kriterijum pri odabiru pobednika je analiza održivosti tržišta, strateških ciljeva, kao i sveukupni imidž kompanije. Važno je i da je nominovana predsjednica IO prepoznata kao lider u okviru svoje industrije.

Cilj “Unike” je liderska pozicija na tržištu po kvalitetu usluge. Do toga je vodi misija modernog, strateškog rukovođenja, efikasnog i profesionalnog poslovanja i pružanja usluga na evropskom nivou.

“Ponosna sam što sam se našla u odabranom društvu najboljih u Evropi”, kazala je Bukumirić. “Volim da istaknem da je tim najbitniji činilac pri izgradnji uspješnog biznisa. Svakodnevno se trudimo da klijent bude u fokusu svake naše odluke, da inovacijama kreiramo usluge i proizvode po mjeri modernog čovjeka, kao i da neprekidno rastemo i širimo svoje poslovanje. Danas je najveći izazov održati kvalitet i reputaciju kakve “Unika” zahtijeva. Ova, kao i druge nagrade koje smo timski osvojili, dodatna motivacija, ali i odgovornost za mene kao lidera”.

LIDER KOJI INSPIRIŠE ZAPOSLENE

Gordana Bukumirić je ostvarila zavidnu dvadesetogodišnju karijeru u oblasti osiguranja. Član je IO “Unika osiguranja” od 2011, a od 2014. je na njegovom čelu. Prepoznata je kao lider koji umije da sasluša, motiviše, delegira i inspiriše zaposlene. “Unika” je lider na polju putnog, privatnog zdravstvenog, kao i bankarskog osiguranja. Ima 36 poslovnica, 400 prodajnih mjesta i više od 500 zaposlenih.

(Večernje novosti)

Check Also

Bivšem viceguverneru CBCG određen pritvor do 72 sata

Bivšem viceguverneru Centralne banke Crne Gore Veliboru Miloševiću koji je danas uhapšen po nalogu Specijalnog …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *