Gordana Bukumirić preduzetnik godine za tržište osiguranja u istočnoj Evropi

Dodajte komentar

Predsjednica Izvršnog odbora “Unika osiguranja” Gordana Bukumirić dobitnica je nagrade “Preduzetnik godine za tržište osiguranja istočne Evrope”, koju dodjeljuje prestižna londonska organizacija European CEO.

Ova nagrada – Entreprenuer of the Year Insurance Industry for Eastern Europe – u proteklih 10 godina se uručuje najboljim direktorima iz različitih oblasti poslovanja koji su svojim odlukama i rukovođenjem postigli izvanredne rezultate. Kriterijum pri odabiru pobednika je analiza održivosti tržišta, strateških ciljeva, kao i sveukupni imidž kompanije. Važno je i da je nominovana predsjednica IO prepoznata kao lider u okviru svoje industrije.

Cilj “Unike” je liderska pozicija na tržištu po kvalitetu usluge. Do toga je vodi misija modernog, strateškog rukovođenja, efikasnog i profesionalnog poslovanja i pružanja usluga na evropskom nivou.

“Ponosna sam što sam se našla u odabranom društvu najboljih u Evropi”, kazala je Bukumirić. “Volim da istaknem da je tim najbitniji činilac pri izgradnji uspješnog biznisa. Svakodnevno se trudimo da klijent bude u fokusu svake naše odluke, da inovacijama kreiramo usluge i proizvode po mjeri modernog čovjeka, kao i da neprekidno rastemo i širimo svoje poslovanje. Danas je najveći izazov održati kvalitet i reputaciju kakve “Unika” zahtijeva. Ova, kao i druge nagrade koje smo timski osvojili, dodatna motivacija, ali i odgovornost za mene kao lidera”.

LIDER KOJI INSPIRIŠE ZAPOSLENE

Gordana Bukumirić je ostvarila zavidnu dvadesetogodišnju karijeru u oblasti osiguranja. Član je IO “Unika osiguranja” od 2011, a od 2014. je na njegovom čelu. Prepoznata je kao lider koji umije da sasluša, motiviše, delegira i inspiriše zaposlene. “Unika” je lider na polju putnog, privatnog zdravstvenog, kao i bankarskog osiguranja. Ima 36 poslovnica, 400 prodajnih mjesta i više od 500 zaposlenih.

(Večernje novosti)

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *