Samo danas popust 20 odsto na rezervaciju letova Wizz Air-a

Dodajte komentar

WizzAir, jedna od avio-kompanija sa najbržom stopom rasta u Evropi, danas nudi popust od 20 odsto na rezervaciju svih letova do 31. maja. Po cijeni koja kreće već od 9,99 eura, rezervišite Wizz Air letove za Milano, Budimpeštu, Memingen ili Katovice i Varšavu.

Za putnike koji žele da kupe neku od najpovoljnijih karata koje se danas nude, ali nijesu sigurni sa kim će putovati, Wizz Air nudi uslugu fleksibilnog saputnika. Uz malu naknadu, putnici mogu da rezervišu kartu i prijave ime saputnika tek prilikom čekiranja.

Karte sa popustom u ponudi su samo večeras do 23:59, zato požurite da rezervišete željeni let po povoljnoj cijeni. Popust od 20 odsto se odnosi na avionske karte sa taksama i obaveznim troškovima bez administrativne takse.

Cijena se odnosi samo na rezervacije na sajtu wizzair.com ili mobilnoj aplikaciji WIZZ. Karta u jednom smjeru uključujući sve takse i obavezne troškove.

*Promocija važi 01. marta od 00.00h do 23.59h po centralnoevropskom vremenu. Period putovanja je ograničen i sva putovanja moraju biti završena do 31. maja 2018. godine.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *