Mtel digitalna fabrika Vas poziva na MeetUp: “Digitalna transformacija – unapređenje poslovanja”

Dodajte komentar

Mtel digitalna fabrika Vas poziva da prisustvujete MeetUp-u na temu ’’Digitalna transformacija – unapređenje poslovanja kroz digitalizaciju i inovativni pristup’’ koju će održati Senad Kulenović, konsultant za digitalnu transformaciju. MeetUp će se održati 05.03.2018. godine u 18h u prostorijama M:tel digitalne fabrike, Vuka Karadžića 2-6.

Poslovanje u savremenom dobu sa sobom nosi mnogo promjena u tehnikama, metodama, alatima i samim navikama i ponašanju korisnika i kupaca – koje je sve teže osvojiti i zadržati. Veliki rast tehnologije i njenog značaja u poslovanju nije više lako zanemarljiv, pa je neophodno ići u korak sa svim tim promjenama da bi biznis ostao kompetentan i konkurentan.

Upravo u tome je srž digitalne transformacije koja je u manjoj ili većoj mjeri već zahvatila naše društvo a sada je vrijeme da planski i ciljano počne da ulazi i u mala, srednja i velika preduzeća, sa ciljem da unaprijedi poslovanje, proizvodne procese učini efikasnijim i podigne produktivnost a samim tim i profit.

Detaljnije o ovoj temi će Vam se obratiti Senad Kulenović, regionalni ekspert na polju digitalne transformacije koji ima veliko iskustvo u marketingu i prodaji. Sa ekspertizom koju je stekao kao operativni direktor za e-poslovanje u Telekomu Hrvatska, izvršni direktor za prodaju i marketing u H1 Telekomu, član asocijacije Telco operatera pri hrvatskoj privrednoj komori i od skoro kao eksterni konsultant za digitalnu transformaciju u ICT Hub-u i suosnivač reklamne agencije ’Digitalni nomad’.
Na prezentaciji ćete saznati šta je digitalna transformacija, koji su koraci za njenu uspješnu realizaciju i koliko ona može doprineti razvoju Vašeg poslovanja i njegovom unapređenju.

Podijeli ovaj članak
Ostavite komentar

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *